Birthday wishes

Om exakt en vecka fyller jag 18. Tänk vad tiden gått fort. Har flera veckor funderat vad man borde önska sig till 18års present och om det borde vara nått speciellt. Men har inte kommit fram till nått speciellare utan mer bara vardagligt som kläder och skor. Gjorde iallafall ihop ett collage på saker som jag gillar och inte skulle tacka nej till. Körkortet är ju dock en födelsedagspresent och dagen då kortet ligger i handen, ja den dagen ser jag fram emot!!
 
 
Birthday wishes
Bomberjackan som ni hittar HÄR och adidas springtightsen är två saker som jag läänge kollat på. Ifall det inte blir en födelsedagspresent av dem så tänker jag spara ihop till sakerna själv. Annars så är jag i behov av en ny parfym och den perfekta skulle vara Giorgio Armani's SI. Beige är en färg som inte det finns av i min garderob och denna tröja ser så mysig ut(!) Skalet från Richmond & Finch hittar ni HÄR. Skorna är dösnygga och dem hittar ni HÄR. Och smink är ju inte direkt min starka sida men läppennan Morning coffee & läppstiftet Twig från Mac skulle jag inte tacka nej till.
 
Annat som jag aldrig skulle tacka nej till är träningskläder och hur snyggt vore det inte med en grå Nike träningströja eller röd långärmad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback