Ledig dag full av text

Har en ledig dag bakom mig men trots ledigheten har jag varit tvungen att pränta in lagkunskap i huvudet. Nujust har jag verkligen 0% ork till läxor, prov osv. Är dock glad att hälsokunskapsskrivningen gick bra men trots det så ger det inte mig motivation att pånytt börja läsa fast det är ju så att '' Work hard in silence and let your success be your noise.'' Finns väl inga genvägar, vill man nå bra resultat måste man jobba för det. Vilket jag har gjort när det gäller hälso men denna provvecka känns det som att jag inte orkar bry mig om resultat eftersom jag verkligen inte orkar läsa. SKÖNT med periodbyte nästa onsdag där dom flesta blocken går i musikens tecken, sånt gillar vi.
 
Började dagen med avocadomacka + té. 
Körde sedan till gymmet för att dra axlar & triceps med Robban. Är så tacksam över att ha världens snällaste farmor som låter mig låna bilen denna vecka, allting är plöstligt så enkelt.
Efter gymmet blev det ett besök till posten för att uthämta ett paket från Brallis. Om jag är riktigt duktig så fotograferar jag inköpen och visar er imorgon.
Och resten av dagen gick ut på att läsa lagar och dricka kaffe. Hann även med en 45 minuters sånglektion där emellan.
 
Nu ska jag ta natten och lägga väcka klockan lite tidigare att ringa så jag hinner gå igenom samhällslära-anteckningarna. Pusspusspuss
 

Kommentarer
Elin säger:

Men så gott!

2016-09-28 | 21:30:38
Bloggadress: http://elinlarsson.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback