310814

all the time :)
 
Hade en helt okej villaavslutning, sovde hemma ensam och vaknade upp i ett tomt hus, så skönt. Sitter för tillfället och bara lyssnar på musik. Har inte fått gjort något idag men ska snart dra mig i duchen och sen sätta mig vid skrivbordet för att göra läxor.
 

#sommarminnen

 

min favorit parfym

 
 

nästsista augusti

Har dragit på mig en ordentlig förkylning jag nu men det var inte helt oväntat eftersom nästan alla mina kompisar varit förkylda den närmaste veckan. Stannade hemma på torsdag och vila annars har min vecka gått ut på att vara i skolan, umgås med kompisar och göra läxor. Igår hade jag och 13 andra tjejer kräftskiva hos Lotta, och det var verkligen kul.
 
Idag är det villaavslutning och planerna är ännu oklara men ska iallafall vara med flickorna och ''förfesta'' före vi drar till något annat ställe. Jag tycker nästan villaavslutning känns som en avslutning på sommaren också så jag hoppas för allt i världen att denna kväll/natt blir minnesvärd och otroligt kul.
 
Trevlig villaavslutning ♥
 
1. Mina fina mamma på hennes födelsedag
2. Jag & min söta bror
3. Från gårdagens kräftskiva
4. Bild på min nya klocka
 
 

Några bilder från sista fredagen på sommarlovet.
 
 
 
 
 

we keep this love in a photograph

 

mina hjärtan

 

saknar

 

min helg

Fredag hade jag en helt okej skoldag till halv 3. Efter skolan chillade jag bara tills kvällen då jag och några kompisar for till en fest men den var nog ingen höjdare så vi for till Jens en stund och sen senare på kvällen gjorde vi nu inget speciellt.
 
Igår, Lördag så tränade jag först och sen for jag till Alexandra med några härliga vänner och sen for vi vidare till Jennie där vi spenderade kvällen.
 
Idag, Söndag fyller mamma 40 år och vi får släkten på besök. Ska även göra morgondagens läxor, träna lite fotboll och så får jag på kvällen besök av Jessica, Sofia och Felicia.
mobil-bilder från augusti.
 

Boom clap

Ja som sagt livet fortsätter att rulla på och vi är redan inne i mitten av andra veckan i gymnasiet. Man har börjar komma lite mera in i systemet och trivs gör jag nog i skolan. Efter skolan så tränar jag, umgås med vänner och lagar läxor. Så kommer antagligen mina dagar se ut de kommande månaderna. Sen har ju också mina två favoritprogram börjat nu, Idol & Paradise Hotel.
 
Nya bilder borde jag verkligen ta någon dag.
 

första dagen är avklarad

Nu är förstra gymnasiedagen avklarad och det hände nästan ingenting under dagen. Bekantade oss lite med klassen osv. Imorgon börjar vi följa schemat och hoppas inte dagen blir allt för jobbig. 
 
Efter skoldagen for jag tillsammans med Becca, Jennie, Lotta & Alexandra till stan en kort stund och for sedan med Lotta & Becca till Alexandra. Är nu hemkommen , tidigast hemma sedan 10 veckor tillbaka, haha.
 
 
 
 
 

RIP SOMMAR -14

Nu är detta sommarlov över och detta har varit ett sådant jäkla bra sommarlov så det är sjukt. Har kommit vissa människor så himla nära, lärt känna massor av nytt folk, och bara haft så härliga och spontana dagar, kvällar och nätter.
 
Sista veckan har jag bara njutit tillsammans med mina fina vänner. Jag, Lotta & Bex var en kväll till petsmo, har lagat en jättgod brunch med tjejerna, festat, simmat, varit till strampen och massa mer.
 
Såå himla tacksam och lycklig över denna sommar. Har väärldens finaste vänner ♥
 
Bilder kommer en annan kväll.. Klockan är mycket och borde redan sova. Imorgon väntar min första gymnasiedag, S J U K T.
 

sista veckan..

Vädret idag har varit omväxlande. Morgonen började med 30+ grader men sen mot eftermiddagen kom det en rejäl åskskur som höll sig i flera timmar. Hann vara med flera tjejer vid louhos och simma en stund men sedan började regnet komma och då åkte vi till Essi där vi kollade film, pratade & bastade. Hoppas det blir lika varmt imorgon som det var idag på förmiddagen. 
 

idag är det en bra dag

Nu är vi redan inne i augusti och det är inte många dagar kvar av sommarlovet. idag är planerna att 8 flickor kommer hit och vi ska göra trerättersmiddag, kommer bli en super härlig kväll/natt med favoritflickorna.