sista juli

Efter gårdagens gympass är jag helt trött i benen och ligger förtillfället i sängen och smider dagens planer. Ska troligen göra nått med Alexandra och Becca och så har jag fotbollsträning ikväll, såå länge sen jag tränat fotboll. 
 

några stockholm bilder

 

<3

 

konfirmations bilder

 
 
 
 
 

bästa stockholm

Är hemkommen från en jättebra resa till Stockholm. Vi har verkligen haft jättekul förutom lite missöden som feber och sånt men annars så var resan toppen. Jag fick även en bild med Anton Ewald och det är jag så himla himla lycklig över. Bilder från resan kommer det absolut komma hit på bloggen.
 

Taggad

Imorgon åker jag tillsammans med Sofia, Jessica och Felicia till Stockholm och ni anar inte hur taggade vi är. Första kvällen kör vi Djurgården mot Bk Häcken och sen resten av dagarna shoppar vi, far till Gröna Lund och bara njuter av underbara Stockholm. Denna resa kommer verkligen bli ett minne för livet har jag på känn.
 

lördag

Idag har jag städat inför konfirmationen och sen senare på dagen fick jag besök av finaste Lotta. Vi talade i timmar och så var vi även en stund med Becca. Kvällen spenderades på grillkväll hos Amanda.
 
 
 
 

längesedan sist

Hej på er, längesedan sist. Njuter av sommarlovet som gått alldeles för fort och igår kom jag hem från en veckas skriftskoleläger.Igår på dagen for jag med Lotta till hoviska där vi satt och talade i några timmar och sen for vi på bion The fault in our stars. Idag har jag inga klara planer men ska umgås med mina vänner så mycket som möjligt eftersom jag drar till Stockholm på måndag. Har även konfirmation här på söndag så måste ta och städa huset nu.
 

konfirmationer

Igår hann jag vara på 2 st konfirmationer, var bjuden på 7 men kunde tyvärr inte fara på alla pågrund av att jag jobbade så sent. Grattis iallafall till Felicia, Jennie, Jessica, Lina, Filippa, Moa & Ebba. Här nedanför kommer bilder från Jessicas & Felicias konfirmationer.
 
 
 

Great clouds roll over the hills, Bringing darkness from above

Idag har jag varit på moffas villa där vi åt god mat & så solade jag. Vädret idag har varit heeelt perfekt och dom har lovat lika bra imorgon. På kvällen var jag som vanligt ute med mina fina vänner.
 
 
 
 
 
 

Wfc

Nu är Wasafootballcup igång igen och detta år jobbar jag här på området tillsammans med Becca. Kommer även spela en match imorgon. Nu är vi redan inne i juli och vädret håller på att bli bättre, som tur. Mitt jobb slutar klockan 7 idag och sen ikväll blir det väl bara att vara ute och köra, börjar ju tidigt jobbet imorgon.
Frukost på 1h + kök för några dagar sedan.