saknar denna stad

 
 
 
 

mobil-bilder

 
 
 
 

sommarkvällar i mitt hjärta

Igen har en helg passerat och en vecka också för den delen. Mitt sommarjobb är avslutat och det är såå skönt. I helgen har jag först haft en spontankväll med mina tjejer där vi badade i pool & bastade. Sen igår kväll var jag som vanligt med massa folk och idag har jag varit på 3 konfirmationsfester. 
Grattis mina finaste Lotta , Alexandra & Sofia. Hann tyvärr inte ta bilder med Sofia men här var några med L & A.
 

Midsommar

Min midsommarhelg blev sist och slutligen jättelyckad. På fredag blev det först grillkväll hos Bex där jag och mina favorit tjejer samlades och gjorde blomkransar, åt och umgicks. Då vi ätit klart och fixat oss så åkte vi iväg på fest vairfrån vi sedan flyttade oss till en annan. Till slut lämnade jag med flera vänner hos Bex övernatten.
 
I lördags hade Lotta poolparty och det blev också en jättelyckad kväll. Vi lagade tacopaj och pavlova och så simmade vi i poolen. Lämnade sedan där övernatten med Alexandra och Bex.
 
Igår, söndag var jag med Lotta & Bex och sedan möttte vi även upp några andra flickor vid hoviska och så satt vi där hela kvällen och pratade om allt möjligt.
Bexons bilder
 

rays of light

Idag har då sista jobbeveckan börjat och skönt de eftersom de är rätt så tungt att komma på lekar att leka i 5 timmar i. På kvällen hade jag match som gick sådär och så har jag bara luggit hemma och chillat, inte ofta det händer. 
 
världens skönaste jeans!!
 

this could be something

Hej på er. En vecka sedan sist. Under en vecka har jag hunnit med rätt så mycket. Har umgåtts med saknade Amanda, fått veta att jag sluppit in till övis gymnasium, börjat mitt sommarjobb, varit ute med mina vänner, cyklat till alskat med Jennie för att träffa Lotta & Alexandra som har varit på skriftskoleläger och så har min förkylning gett med sig. Natten från igår sov Bex hos mig och vi var även med Becca på kvällen. 
 
Kom just hem från stranden där jag är lekledare för en simskola i 9 dagar. Ska äta nu och ska sedan med Bex till gymmet. Ikväll är jag troligen med Lotta & Jennie.
 
 

best friends make the good times better and the hard times easier

Var igår på en fotorunda med Rebecca & Felicia. Roligt att umgås alla 3 igen eftersom det var ett tag sedan sist. På kvällen var vi ute med massa folk som vanligt.
 
Idag ska jag umgås med Rebecca och vi ska troligen longboarda och om det är varmt där ute far vi nog en sväng till stranden.
Rebeccas bilder.
 

thanks for being my unbiological sister

 
 

Lina & Lyckes konfirmation

 
 

söndagsmys

Igår började jag dagen med att sola med Rebecca. Efter att vi fått lite färg och pratat i timmar gjorde jag mig i ordning till Lina & Lyckes konfirmation. Grattis till dem ♥ På kvällen blev det en spontan trip till Lotta med 4 st andra tjejer där vi myste och lagade tortilla, jättekul kväll.
 
 

080614

Nu har jag gått och dragit på mig en förkylning.. Typiskt. Men tänker inte låta det förstöra mina dagar.
Igår solade jag tillsammans med flera vänner hos Essi och vi hade det rätt så mysigt. På kvällen var jag ut med mina kompisar som alla andra kvällar.
 
Idag vaknade jag jätte tidigt och ska alldeles strax ner för att äta frukost. Dagens planer är lite oklara men ska troligtvis till kyrkan med Rebecca för att få en stämpel i skriftskole häftet. Borde också vila lite idag för att min förkylning ska gå om. Klockan 16:00 är jag bjuden på konfirmationskaffe till Lina & Lycke.
<3
 
 
 

livet leker

Dagarna typ flyger förbi och vi är redan inne på 6 juni. Dagens väder har varit helt underbart, nästan 30 grader i solen. Dagen började med att jag var och uppträda med sång och sen har jag varit med mina vänner resten av dagen/kvällen/natten. Hann vara ettpar timmar på sandö och sedan har vi bara varit ute och kört, suttit vid en brygga och umgåtts. Det är så himla skönt nu när jag har moped så jag kan köra vart som helst och livet är bara så himla bra just nu. 
 
Imorgon börjar jag dagen på nått som har med skriftskolan att göra och får se sen var kvällen slutar.
Gonatt ♥
 

tänk att det gått så fort

Idag är det ett halvt år sedan balen. Det är faktiskt en dag jag aldrig kommer glömma.
 

nya smycken osv

 
Vädret idag har varit jättebra. Hann tyvärr bara sola en kort stund på förmiddagen för klockan 3 for jag och Rebecca på lekledar utbildning eftersom vi kommer vara lekledare på en simskola i sommar. På kvällen drog jag mig på en 7 km jogging runda. Nu tar jag natten!
 
2 smycken som jag fick för att ha överlevt efter 9 år i skolan.
 

1 juni

Gårkvällen blev jätte lyckad och idag vaknade jag upp till första sommarlovsmorgonen. 1 juni & vädret är faktiskt bra. 17:30 har jag träning och sedan är kvällens planer oklara. Nu ska jag iallafall njuta för fullt för denna sommar ska bli bäst. Kram på er♥