my weekend

Min lördag spenderades först hemma och sen drog jag på träning. Då träningen slutade skyndade jag mig hem, åt sushi och så for jag till Felli. Åkte sedan med Felli, Sofia och Lotta till petalax där vi dansade natten lång. Idag har jag spelat match och nu ligger jag i sängen och chillar och lyssnar på Nickys och Chloés podcast.
 
 

Freeedaag


Så.skönt.med.helg.

Mycket program

Idag har det varit en väldigt stressig dag för min del. Då skoldagen var slut tog jag bussen in till stan och där var det dags för körlektioner. Efter körlektionen sprang jag snabbt till Fammo och Faffa för att äta mellanmål och sedan snabbt till kyrkan på skriftskoleträff. Åkte hem, bytte om på 5 minuter och satte mig i bilen påväg till träning. Nu är äntligen hemkommen och läxorna är gjorda. Imorgon är det fredag och det ska bli as skönt med helg.Våffeldagen


Skoldagen bestod av biologi, samhällslära och generalrepetitioner. Efter skoldagen åkte jag, Sofia och Felicia till Moa och vi lagade våfflor för att ''fira'' våffeldagen, haha. Allid finns det nått att fira ;)
Imorgon är det vanlig skoldag och efter det är det hejarklacksövning som gäller. 

drömmarnas stad de e du

Sitter och lyssnar på svenska sommar hits. 67 dagar kvar.
 

they think we're gone but we're gonna prove they are all wrong

 
Idag efter skolan kom Jessica hit och vi satt och pratade och var på datorn. Nu ikväll borde jag finslipa på min finska presentation och sånt. Hade ♥

du är så fin så fin

 
 
 

Min helg

I fredags var jag tillsammans med Jennie, Ronja, Felicia och Rebecca på sushi, såå gott. Efter sushibesöket träffade jag Jessica och Sofia på gymmet och vi drog på två pass. På kvällen kom Felicia hit på let's dance mys.

 
På lördagen hade jag träning och sen kvällen spenderades med Ronja, Jennie och Felicia. Jättekul kväll med dom tjejerna.
 
 
Idag har jag varit på en konfirmationsgrej till kyrkan och så har jag pluggat och städat. Standard söndag.
 
 
Imorgon är det skola som gäller.
 
PUSS♥

haha

 

wake up feeling like i've been hit by dynamite


 
Hej på er. Sitter för tillfället och läser en tidning, äter ananas och lite choklad. Skolveckan har varit helt vanlig och till imorgon måste jag göra en labbrapport klar. Ikväll är det träning som gäller.

Inside, out, up and down , like a stranger in this town

 
I helgen har jag umgåtts med Bex och Felli, tränat och idag har Jessi, Sofia och Felli varit här. Vi lagade blonda slingor till Jessi och så lagade dom även till mig. Nu ska jag bara göra läxor och ta det lugnt. Imorgon börjar en ny skolvecka.
 

vanlig dag och jag har det bra

 
Idag har jag bara varit i skolan, stannat kvar till klockan 3 för att vi hade hejarklacksövning och så har jag städat och kört en kort kort stund med Jessica. Imorgon är det skola och mopedteori som gäller.
 
 

Save me, Oh I’m gonna save me. Faraway from all the crazy lies.


Trouble, baby I’m in trouble. Every time I look into your eyes

Efter skolan åkte jag och bror med Moffa och Tuija och åt pizza. Vi planerade lite våran England resa och tyvärr tyvärr tyvärr hade Chelsea matchen flyttats så vi kan inte gå på den. Synd men sant. Men vi har ändå massa andra roliga planer så det kommer absolut bli en lyckad resa. Efter pizzabesöket for jag på Mopedteori lektion och om några timmer är det musikteori som gäller. 
 
Satte på min nya läderjacka idag. Kallt var de allt men klarade mig.
 

NEW

 
Här är bilder min nya favorit tröja som blev köpt förra veckan. Ni får samtidigt en bild på dagens outfit.
 

dålig bloggning

selfietime with ma brother, haha.
 
Hej på er. En vecka sedan sist. Har gjort skolaberten , umgåtts med kompisar och allt sådant. I lördags var jag till kvevlax och sedan efter det övernattade jag och Felicia hos Rebecca. Vi kollade mello-finalen tillsammans och ja rätt vinnare absolut men att Anton kom sist förstår jag över huvudtaget inte. 
 
Idag började en ny skolvecka och inget speciellt hände. Nu ska jag ta och öva till morgondagens finskaförhör och städa. 

svenskt morgonmål

 

 

Åre 2014

Hej på er. Det var ett tag sen sist och orsaken är ju såklart att jag varit på resa. Hade verkligen en super kul resa till Åre med Rebecca och Ronja. Vi umgicks även med Nora där och flera andra. Åkte slalom i 4 dagar och Åre var ett super härligt slalom ställe. Tack till dem som gjorde resan underbart rolig ♥