ny period

Varit en okej skoldag som innehållit mycket musik och det är ju aldrig fel. Idag började en ny period och det finns några tunga ämnen och några lättare. Ikväll blir det zumba pass som gäller!
Måste verkligen bli duktigare på att fotografera.
 
 

ny vecka

Äntligen är provveckan över. Skrev mitt sista prov idag som var kemi och det gick helt okej. Imorgon ser dagen likadan ut som idag, respons alla block. Sen efter skoldagen så åker jag till gymmet och på kvällen blir det som alla andra tisdagar, musikteori.
♥FASHIONI have nothing to lose. | via TumblrHQLinesUntitled<3
måndagsinspiration från min weheartit.

Hungergames

I fredags såg jag 3dje filmen av Hungergames och den är indelad i två delar så det var alltså mockingjay part 1 som vi såg. Den var superbra och absolut sevärd. Här under kan ni se trailern till filmen. 
 

thinking out loud

4/6 prov är skrivna och hälften har gått bra och hälften sämre. Men de brukar väl vara så. Har kvar modersmål + kemi och iallafall så är kemi ett svårt ämne för mig så hamnar och läsa i helgen. Idag efter jag skrivit provet umgicks jag med Lotta och nu just sitter jag på datorn och lyssnar på musik. Ikväll blir det träning i någon form och imorgon ska jag umgås med saknade Felicia. Pusspuss ♥
Kassa bilder men här ser man iallfall min nya kofta och så mina skor som också är relativt nya.
 
 

 
 

Stress, prov & konsert

Heela min söndag har gått åt till provläsning. Imorgon drar provveckan igång och första provet som skrivs är tyska. Har övat idag på 3 olika ämnen, trött i huvudet kan man väl säga att jag är. Hostar också som bara va men hoppas min förkylning dämpar sig annars blir det nog en väldigt jobbig vecka.

Var förrästen i fredags på Veronica Maggios konsert här i Vasa tillsammans med Lotta & Alexandra och den var faktiskt jättebra, hon var riktigt bra live.11.11.2014

Skoldagen var helt okej och vi fick sluta redan klockan ett. For till stan med Lotta och Bex och där halv 4 tiden fick vi även sällskap av Nicke och Simon. Vi satt på ett café och talade tills klockan blev 6. Nu hemma har jag gjort läxor och ska nu ta och öva inför morgondagens matteförhör. P&K
 

trög måndag

Var jättetrött när jag vaknade imorse men hade väl inget annat val än att stiga up och åka iväg till skolan. Hade en väldigt trög dag som kändes som en evighet. Kom sedan hem och gjorde ingenting före jag hade piano-timme. Ikväll har jag bara lyssnat på musik, duchat & läst bloggar.
 
 
 
 
 
 

min helg i bilder och ord

♥ umgåtts med bikini bitches hos Jennie
♥ sovt över med Bex och Lotta
♥ Varit på fotbollsträning
♥ Myst med Becca, Bex och Lotta
♥ Varit på farsdags lunch
♥ Räknat matte
 
 

Happy fathersday!


Idag är det då farsdag och dagen till ära var vi och åt till min moffa. Nu har jag packat skolväskan och imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter! Sov gott 

Och vi är inne i november

Helgen blev riktigt bra. Halloween-festen blev lyckad och for efteråt och sova till Lotta med två andra tjejer. Lördag var det myskväll som gällde och söndagen blev en pluggdag + Powerwalk med becca!

Idag har vi ääntligen fått vårat kompisfoto som ni kan se lite av här i collaget nedanför!