Tagga halloween

Fredagen den 31 oktober är det idag och det innebär halloween och fest. Kommer förhoppningsvis ha en trevlig kväll/natt med mina vänner. Skoldagen gick förövrigt jäättelångsamt och nu sitter jag nyduschad och ska välja kvällens kläder. Ha en trevlig kväll & helg! kort helg

Hade en jättekul lördagskväll/natt med guldvärda Jessica, Felicia och Sofia. Vi åt tortilla, skrattade, pratade osv. och så sovde dom över hos mig. Vi var förövrigt i skolan på lördag eftersom våran skola hade 40-års-jubileum fest så därför har våran helg kännts väldigt kort. Idag vaknade jag med tjejerna och efter att dom åkt hem så fixade jag ett historia essä-svar klart och så var jag på ett zumba pass, grymt kul var det! Kram ♥
Bilder från veckan, främst fredagen som spenderades me Tia, Alexandra och Lotta och så lördagen som ni redan fått höra om!
 
 

mobilbilder och några meningar

Gårdagens fika hos mummi!
 
 
Har varit idag på magnetröntgen till Seinäjoki + läst på prov.

 
&& imorgon är det fredaag!!!

inspirationskälla

Angelica Blick | The Style Dept.Angelica Blickwww.weheartit.com/BoomBoomCyrusTumblr ~Untitledwww.weheartit.com/BoomBoomCyrusAngelica Blick | The Style Dept.Instagram photo by @angelicablicks (Angelica Blick) | IconosquareAngelicablick.seGrece in my dream

on my wishlist

on my wishlist del 2
 
 
 

lazy monday

Har inte gjort någonting idag. Vaknade jättesent och sen dess har jag bara ätit, surfat på nätet och kollat lite inför skolan imorgon. Synd att höstlovet var såhär kort för jag känner inte mig det minsta utvilad haha. Imorgon är det skola till klockan 1 och sedan blir det finska prov övas resten av dagen/kvällen. Kram & gonatt ♥
 
UntitledLuxuryLovisaa ~florida iphone moments | Mariannan

Mitt höstlov

 
På fredag hade jag och Lotta först idolmys i hennes systers lägenhet dit vi också lämnade övernatten men förrän det var sovdags fick vi ett snabbt besök av Becca & Robban och så for vi till Essi där flera flickor och pojkar redan befann sig. Hade en trevlig kväll och somnade sedan tillsammans med Becca & Lotta sent in på natten.
 
Vaknade på lördag och fixade ett gott morgonmål till oss. Efter det så satte jag, Jennie & Lotta på oss gymkläderna och drog på ett Bodyattack pass. Kvällen spenderades hemma hos Essi med många fina människor.
 
Idag, söndag vaknade jag hos Essi och umgicks med henne hela dagen. På kvällskvisten fick jag besök av saknade Jessica och vi hade en del att tala om, kan man säga.
 
Imorgon är det höstlovets sista dag och den går åt till städning och skolarbete, tyvärr. Men såna dagar behövs väl också. Har haft ett jättebra höstlov så tack mina underbara vänner. Men nu ska jag ta natten.
 
Gonatt på er♥

we ♥ it

dubai | TumblrAtlantis the PalmDubaiNYC ❤ LOVE | via FacebookBaros Island Hotel Resort ❤️
Ta mig till Dubai, New York & Maldiverna ↑ ♥

Höstloooov

Igår fick jag äntligen höstlov, fast det inte varar så länge så är det iallafall bättre än ingenting. Fick besök igår kväll av finaste Becca & Essi och vi satt och pratade i flera flera timmar om allt som går att prata om. Guldvärda dom två! 

Idag är planerna att jag ska träffa saknade Ronja och på kvällen ska jag umgås med Lotta & Bex. Mobilbilder från veckan

Nu ska jag ta natten efter intensivt läsande på geografi. Är såå slut i huvudet så ska ta och lyssna på musik och sedan sova. Gonatt!


en dag värd att minnas

Det är så kul att kunna kolla tillbaka på bilder och kolla på de minnen man har. Kolla hur lycklig man var vissa stunder, som på bilderna här ovanför. Det var skolavslutning, våra kvällsplaner var grymma och vi hade ett sommarlov framför oss. Idag är en sådan söndag som jag tänker ligga i sängen, kolla gamla bilder och läsa på prov. 

it's over now

Hade en trevlig fredagkväll på fest tillsammans med mina vänner. Idag har jag varit på fotbolls avslutning och så blir det myskväll med Bex, Jennie & Lotta ikväll.
 
 
 
 
 
 

fotografering med becca

 
 
 

Nya vinterjackan

Tycker jättemycket om min nya vinterjacka från Abercrombie & Fitch som anlände för några veckor sedan. 
 
 
 

På hösten..

... är jag té beroende. Testade en ny té sort igår som heter Lemon Macaroon, tycker den är helt okej och värd att testa. 
 
 

Lost in your eyes, Drowning in blue, Out of control

Hej på er. Idag hade vi kort skoldag som tur och fick sluta redan klockan ett. Imorse när jag körde till skolan öste regnet ner men nu har solen tittat fram. Idag ska jag läsa på geografi och om jag har tid så ska jag träna. Imorgon är det igen fredag, veckorna går så otroligt fort.
Höstens färger är så vackra (!!)
 
 

6 oktober

Denna helg blev verkligen lyckad fast planerna inte var så stora. På fredagen for jag till Amandas villa med några andra tjejer och vi hade det jättemysigt. Började lördagen med brunch på Hotel Astor med Becca och Lotta och sedan for jag och Becca ut på en fototur. Kvällen spenderades med mina pärlor hos Essi.
 
Adults can't understand us!Untiled