kräftskiva

Igår var det villaavslutning som gällde och vi började med kräftskiva hos Karro där vi flickor samlades för att fira henne och Ronja. Lite senare kom det allt fler folk och kvällen blev slutligen lyckad!
 

villabilder

Nu har jag två helger bakom mig som varit super sköna & roliga. Här nedanför får ni bilder från då jag, Bex, Hanna, Alexandra & Becca myste på villan ett dygn, huur mysigt som helst!! Alla bilder är inte mina↓
 
 
 

Sol hela veckan

Igår var vädret helt underbart så jag och saknade Felicia drog oss till stranden i några timmar och solade. Dagens skoldag gick rätt så långsamt och då jag kom hem gjorde jag inte så mycket annat än läxor, åt och räknade matte i en timme.. Skulle vara skönt med promenad nu på kvällen så ska kolla ifall någon orkar följa med. Imorgon fredag och jag drar till Rebeccas villa med 3 andra tjejer, underbart!! 
Gårdagens outfit uppifrån.


17 augusti

En skolvecka av denhär terminen har passerat och allt känns rätt så okej. Nu har även sommar vädret hittat hit.. Typiskt just när skolan börjat. Har dragit på mig en förkylning nu också men det går väl över snart får vi hoppas. Ikväll börjar favorit programmet sändas, nämligen idol så kommer sitta bänkad framför tv-rutan ikväll. Hadee!

|| kaffe & croissant, godaste kombinationen!!  || jag i min nya röda festklänning || fredagsselfie || lunch på Sweet Vasa ||


dagens planer

Dagens största plan är nog att mentalt förbereda min inför ett till läsår i gymnasiet. Imorgon är det alltså tillbaka till verkligheten och idag borde några häften inhandlas. Ska möta upp saknade Lotta i stan lite senare och sen träffa även saknade Bex. Kvällens planer är väl än så länge osäkra men hoppas på att träffas med flickorna nu när jag varit utan dem en vecka.. Njut av de sista!♥
 
 

sista lovdagen

En lugn och sista sommarlovs-helg har precis passerat och imorgon är det tillbaka till verkligheten. Gårdagen bjöd på riktigt härligt väder så jag och mamma åkte ut till Café Arken och efter vi ätit gick vi bland båthusen och knäppte några foton.
 
 
 
 
 
 

där ute finns en värld om långa nätter

Tredje hela dagen hemma har börjat och det blir allt bättre för varje dag som går, som tur. Imorgon blir det nog ingen festival för min del men överväger om att åka ner till Helsingfors på lördag istället ändå.. Får se hur det blir med den saken. Igår fick jag iallafall besök av världens bästa Lotta & Rebecca♥ Så himla skönt att se dem, vad skulle jag vara utan dem?? Kvällsbesök av Robban fick jag också så gårdagen var riktigt bra torts smärtorna.
 

sista veckan

Sista sommarlovs veckan är igång och kommer även vara den jobbigaste. Hade både en bra lördag och fredag men natten till söndag var allt annat än bra. Mådde så himla dåligt så fick åka sen senare in till akuten på söndag. Opererades då natten till måndag och nu är blindtarmen borta. Smärtorna är outhärdliga men blir väl allt bättre med tiden. Weekend festival äger rum i helgen men chansen att jag kan åka dit står inte riktigt på 100%. Måste ta hälsan före denna gång så vi får helt enkelt se på torsdag... Hoppas på det bästa. Sköt om er!♥
🌻💗
Gonatt!

Födelsedagsfest

Igår hade Rebecca och Tia födelsedagsfest och det blev en väldigt lyckad kväll allt som allt. Några bilder har jag även att bjuda på!
Världens finaste vänner!!