April. maj 2015

APRIL:
Super skön månad. Inleddes med påsklov och brunch (när gör vi inte brunch??). Blev allt gladare. Fyllde 17. Lärde känna en person som är superviktig för mig nu. Startade uteserverings säsongen, firade mig med Felli, Sofia och Jessi. Hade en bra vappen. Började gymma allt mera och övergick från blond till en ljusbrunare ton. [26.4]
 
MAJ:
Som alltid är maj så sjukt bra, även detta år. Stafettkarneval, fester, Essis coachella party, mitt & Jennies 17 års party som blev en riktigt lyckad kväll med lite äventytr. Alexandras villa, fick en gymkompis och så fick vi SOMMARLOV som inleddes med villafest. [15.5, 27.5]
 
 
 
 
 
 
 
 

Januari, februari och mars 2015

 
JANUARI:
Mitt nyår var grymt bra men januari var inte lika bra. Fast i januari gjorde vi faktiskt en hel del. Becca och Emma fyllde år. Var på flera fester, snön kom, hade myskvällar och jag, Rebeccorna, Lotta och Alexandra började umgås allt mer tillsammans. [17.1]
 
FEBRUARI:
Uppträdde på faddergalan, hade världens tråkigaste sportlov där jag och Becca umgicks 10 dagar i sträck, haha. Åkte en dag med båten över till Umeå tillsammans med Ronja och Becca. Var på födisfest och firade vändag med bästisarna. [28.2]
 
MARS:
Vädret blev betydligt bättre och det började bli allt varmare. Firade Hanna en kväll och hade en trevlig kväll hos Lotta. Man märkte att det började bli vår då alla blev gladare och solen tittade fram ofta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

365/365

Känns så sjukt att det är nyår.. Helt ofattbart. Nu borde allt vara fixat och så får vi hoppas att detta nyårsfirande blir lika bra som det två senaste år. Dit for 2015 och kan endå tillslut säga att jag varit lyckligare detta år än tidigare. Har ju såklart varit ups and downs som det alltid är men har lärt mig vilka vänner som jag ska hänga med, lärt känna nya människor, kommit närmare tidigare bekantskaper och bara varit lycklig. Lidit av flera beslutsångester, varit på mängder av roliga fester och förlängt livet med skratt.

Tusen tack alla som varit en del av mitt 2015. Älskar älskar älskar er!♥
En liten årsresumé ska jag också allt ta och försöka att fixa.
 
Haha se hur lyckliga vi varit vissa stunder.
 

juldagarna

Juldagarna bestod av julmat och släkt men träffade även vänner båda kvällarna. Nu är juldagarna slut och nu är nyår nästa höjdpunkt.
 
Ikväll träffar jag Alexandra, Rebecca x2 och Lotta för att planera just nyår. Kram♥
 

julafton

Min julafton var väldigt fin. Med massa julmat och flera flera släktingar. God Jul såhär i efterehand och hoppas ni alla fick en fridfull jul.
Detta hade jag på mig. En grå ny basic klänning från sheinside.
Började morgonen med gröt som alltid.
Då gästerna anlänt och kalle anka hade kollats färdigt började vi äta den årliga julmaten.
Vi välkommnade tomten, öppnade julklappar och åt efterrätt.
Två julklappar som jag blev väldigt glad över är dessa två böcker. Kan återkomma med rekommendationer sedan ifall böckerna är läsvärda, vilket jag tror.
 
 
 

Jul jul strålande jul

23 december och ca 5 minuter tills klockan slår 00:00 vilket innebär 24 december. Tiden från första 1 december tills nu har gått så sjukt fort. Egentligen har hela året bara rusat iväg och snart är det nyår, igen. Men klagar gör jag inte eftersom årets kanske mysigaste dag äntligen är här.
Granen klädde vi för några dagar sedan och nu borde också alla julklappar vara paketerade.
Och här ovan ser ni två bilder från måndagens rocky roads bakande.
 

sista minuten tips

Ni sista minuten människor (inklusive mig själv) som inte ännu har en julklapp åt eran bästa vän, syster så här kommer 3 kategorier som (nästan) alltid går hem. Fast för mig gäller inte sista-minuten klapparna detta år eftersom vi bestämt med kompisarna att inte ge julklappar åt varann. 
Tips
Doftljus, underkläder och smink. Säkert kort. Jag blir iallafall hur glad som helst över att få något av det här över.
 
 

Det närmar sig

För vem stiger upp klockan 7 frivilligt en jullovsmorgon för att cykla iväg till gymmet om inte jag och min fina vän Jessica? Det var precis det vi började dagen med igår. Ett uppträdande på kvällen och en powerwalk med Rebecca hann jag också med.

Idag är det 22 december vilket känns ofattbart. Ska besöka stan med Aron och sen så har jag troligtvis planer för kvällen. Jullov

 
Sitter vid frukostbordet och dricker glögg och nu, äntligen är det jullov. Igår hade vi en kort skoldag och därefter mötte jag upp Becca och Ronja och vi satte oss på ett café och bollade funderingar och tankar, välbehövt. På kvällen mystes det med glögg hos Hanna med Emma och Alexandra.
 
Idag är planerna oklara. Hade ett 18års firande på schemat men tyvärr blev födelsedagsbarnet sjuk. 
 
 

5 bilder

5 bilder ifrån fredagens Lucia firande.
 

16 december

 
Skoldagen bestod bara av innebandy matcher + en modda lektion. Sitter förtillfället i köket med en kaffekopp i ena handen och en croissant här framför mig, underbar kombination. Idag blir det matte räknande för imorgon gör jag ett försök i att höja mitt matematiks vitsord ifrån förra perioden. Ett träningspass skulle sitta perfekt också men tror dessvärre att jag inte hinner.. Kram♥

Luciatåg

 
Haft alla skoldagar till klockan 4 denna vecka, vilket verkligen har tagit på krafterna. När man väl kommit hem har man sovit, ätit och inte orkat göra så mycke mer. På fredag var det dags för Lucia och det var vi 2or som stod för årets Lucia tåg i våran skola och finaste Hanna som även är Brages Lucia fick vara skolans och hon passade perfekt.
 
 
Annars så har denna helg bestått av myskväll med Bex, julfest, mat med tjejerna och fest på lördagkväll. Nu har också snön hittat hit igen och idag har jag varit på en pw i en och en halvtimme med Becca, sköntskönt.
 
 
 
 

önskelista

Här är flera saker jag inte skulle tacka nej till när det gäller julklappar och förväntar mig inte alls allting heller. När man var yngre var det så roligt att få paket, helst många många men nu med åren är det allt roligare att ge enligt mig.
christmas list
 
1. Malene Birger clutch. Såå snygg och behändig att ha med sig på t.ex. stan. Finns här i Vasa på Karisma.
 
2. Jag som aldrig läser har hittat två böcker jag såå gärna vill läsa. Om att älska, skriven av Michaela Forni är en av dem och den andra är Sandra Beijers Det handlar om dig. Båda böckerna finns på Adlibris och den först nämnda blir din för 13€ och den andra för ynka 6€.
 
3. St.Tropez brun utan sol. I Vasa finns det iallafall på kicks och kommer nog ta och köpa flaskan ifall inte tomten tillverkar en. Skulle vara så fint t.ex. till Äldstes dans med lite brunare hudton.
 
4. Mac läppstiftet Viva Glam || och läppennan Sour. Men vet tyvärr att denna punkt på listan är nästan omöjlig då vi inte bor i Helsingfors, Stockholm eller annan stad där man får tag i Mac produkter. Åker dock till Berlin om ett halvår så då kan det hända att jag slår till.
 
5. Real Technique borstar, en Sculpting brush eller puder borste skulle sitta fint. Finns på glitter.
 
 
2 plagg som gärna skulle få flytta in hos mig är denna vita skjorta från Ralph Lauren och en tröja från Morris. Skjortan finns tyvärr inte att köpa i Vasa vad jag vet. Morris tröjan blir din för 130€ på Aukia.

Ett utkast i maj

 
Han säger samma orden gång på gång och hon skrattar lika mycket varje gång. Dom andra, dom står på sidan och iakttar. Dom vet. De känner henne. De ger henne samma blick varje gång och de behöver inte äns fråga frågan förrän hon säger nej, skrattar och kollar bort. Hon förstår att dom förstår. Men dom förstår inte varför hon säger nej. Men hon förstår, hon vet. Det är såhär det är. Livet. Allting går inte. Men hon tänker vara lycklig i nuet. Det som komma skall är långt borta. Långt borta från 18 maj.

helgens mobil bilder

 

för det var inte sista gången

En fin helg, en väldigt fin helg som jag har bakom mig. Idol final med fel vinnare enligt mig, en suverän lördag och så började jag denna söndag med en brunch på astor.
 
Och bilderna här under beskriver väldigt bra en söndagskväll för mig. Té, choklad och en bok att skriva i. 
 

Fredag

Bilderna till vänster är tagna för några sekunder sedan. Sitter i skolan på håltimme och väntar att klockan ska slå 14:15 för då ska vi med musikklassen och sjunga till ett ställe. Eller igentligen väntar jag att klockan ska slå fyra och jag får ta helg. Helgen inleds med kaffe och sällskapet är Nick och Lotta, fortsätt med gym och så avrundas fredagskvällen med idolfinal på tv-rutan. Perfekt.
 
Sushi bilden är tagen igår då jag var på sushidate med Ronja och Rebecca. Och som vanligt fyllde vi timmarna med massa prat och skratt. 
 

'' Godnatt, må glädjen lysa er ''

 
Blev en kort skoldag för mig som innehade endast 1 ordentlig timme. Blev en glöggkopp på sweet vasa med Moa och Felli efter första blocket. Måste påpeka att deras lingon glögg var riktigt god, rekommendation!! Morgondagen blir lika enkel bara att jag börjar skolan 11:10 vilket är en dröm. 
 
Syster fick agera hårdmodell ikväll.