Onsdag

Varit med becca idag, som alla andra dagar och vi har inte gjort något alls, haha. Igår tog vi två en kaffe med Hanna och imorgon ska vi med Ronja till Umeå. Ser framemot morgondagen något enormt eftersom detta lov inte varit så fartfyllt. Nu ska jag ta mitt pick och pack och förflytta mig till ingen mindre än Beccs och spendera natten där.

Saknar Bex, Lotta och Alexandra såå mycket!!!
 

love me like u do

 
 
Igår blev det nog ingen händelserik-dag. Latade mig tills Jag, Becca och Alexandra bestämde oss för att hitta på nått. For till Becca men vi blev där hela kvällen, kollade film och pratade. Vi klagade även på hur tråkig stad vi lever i. Hoppas på ett besök ens till Umeå detta lov.. Annars kommer jag nog inte riktigt göra något denna vecka. Idag ska jag hitta på något med Aron tror jag!!
 

Sportlov

Äntligen säger jag bara. Lovet varar bara en vecka men bättre än inget. Igår spenderades kvällen med Becca likaså denna kväll. Får se vad vi hittar på men ett gymbesök lär det iallafall bli!Glad idag

Idag har det varit en skön skoldag med bara 3 block. Gillar onsdagar eftersom har sovmorgon till 09:45 vilket är såå skönt, man är så utvilad att man orkar hela skoldagen utan dess värre klagande. Efter skolan umgicks jag med Bex och Lotta som drar på en veckas semester imorgon & så var jag på ett zumba pass med Alexandra. Imorgon ska jag iallafall umgås med Becca och ifall det blir gym eller något annat inplanerat lär jag väl se imorgon. Nu ska jag hoppa i duschen!

Grattis käre bror på 15års dagen!!170215

 
 
Semledagen, fastlagstisdag, fettisdagen vad du än kallar det ,så ja det är idag. Allting ska ju firas även denna dag så tog en fika med Sofia efter skolan. Gott var det allt och trevligt att träffa henne eftersom det var väldigt länge sedan det bara var jag och hon. Planen var att gymma ikväll men fick ingen skjuts så drar mig till gymmet imorgon istället! Puss♥
 

Valentines day

Började morgonen men världens go'aste brunch med bästa vännerna Bex och Lotta. Sovde över där från igår och hade det jättemys. Nu ikväll har jag varit med bästa Alexandra och Becca. Vi lagade god mat och firade våran fin fina vänskap. Så lyckligt lottad jag är som har såhär fina vänner!


En till vecka har passerat

Denna vecka har det blivit flera gymbesök, en träff med Jessi, Sofia och Felli, träffat Essi och Bex, upplevt penkkis för första gången och så har jag bara slappat. Har just varit en kort kort stund till gymmet och ikväll ska jag och sova till Lotta med Bex. Imorgon har vi vändags-brunch och så spenderar jag kvällen sedan med Alexandra och Becca! 
Bilden här under är från gårdagen, haha!Underbara helg

Sjukt kul helg igen då. Igår firade vi Emma och Becca vid ett hotell där vi simmade, bastade & dansade. Natten blev lång och somnade tillslut med mina vänner i en lägenhet. Imorgon skola och ska förengångskull sätta undan mobilen förrän klockan halv 12! Gonatt på er!darling I'm a nightmare dressed like a daydream

Instagram
 
'' tänker inte ge dig ett leende inte heller min hand, låter hellre det emellan oss finnas ett ostadigt band. Dina ögon är inte världen dom är utblåsta ljus, din omtänksamhet är bortblåst med vindarnas sus. En dag kanske det vänder och ljusen blir påtända igen, men det är inte nu, kanske någongång i framtiden sen. ''

glaad fredag

Nu har jag fått känna på ämnena jag kommer ha i period 4 och det känns faktiskt okej och rätt mängd också. Igår var jag på fika med saknade Amanda, Kajsa och Ebba. Trevligt var det allt. Idag har vi inhandlat det sista till Beccas och Emma present som dom imorgon ska få på deras födelsedagsfest. Umgåtts med Lotta och Bex har jag också idag och nu ikväll ska jag umgås med Becca!
 
 

Faddergala

Idag har 4de perioden börjat och hade en okej skoldag. Sen så övade vi inför kvällens faddergala dä jag var med och sjöng i två låtar. Så himla himla kul att uppträda då jag inte ofta gör det utan piano. Nu ska jag ta natten och imorgon blir det ett stadsbesök med Bex & Alexandra!