Provveckan lider mot sitt slut

Ikväll har jag skrivit en uppsats & varit på gymmet. Imorgon är det provveckans sista dag & skönt ska det bli med en ny period. Planera imorgon är väl att som vanligt vara med mina favoriter Bex & Lotta!
dagens lunch & mellanmål!!


Us the duo

 

daydreamin'

Skulle göra vad som helst för en resa långt långt bort just nu. Hur underbart skulle det inte vara med värme och att komma bort ifrån det normala.. man kan alltid drömma 
 

Fullt ös

Skrivit ett matteprov som gick sådär , varit på sushi med 4 härligheter & nu läser jag på tyska prov hos Fammo o Faffa. Härligt väder har det också varit idag!!


Provveckan är igång

Min lördagskväll spenderades i sällskap av Alexandra & Andreas. Idag var jag till gymmet med samma personer och så har jag räknat matte.. Provveckan är alltså igång och imorgon har jag som tur inget prov utan bara massa sång och spel från halv 10. Så det blir en skön dag!! 


Fredag iiik

Igår blev en hemmadag för min del, var sjuk och hade verkligen orken på 0 för att fara till skolan. Idag däremot kände jag mig betydligt piggare och har skrivit ett psykologi prov som gick helt okej. Var på fredags fika med bex & Lotta som vanligt, haha. Ikväll befinner jag mig hos Lotta med 6 andra tjejer!


#18
Min helg

Min helg har varit riktigt riktigt bra. Fått festa med mina bästa vänner. Idag har varit en allmän slö dag och den har gått åt till skolarbeten. Snart är provveckan här så borde kanske lite förbereda mig... & grattiskramar åt bästa becca som fyller 17 idag!!
Torsdag

Varit i skolan, gymmat med Alexandra & sedan bara latat mig. Som tur är det fredag imorgon och kommer åka in till stan efter skolan och på kvällen vankas festligheter. Lämnar sedan övernatt hos Lotta!Årresumé del 2

Juli- Också en jättebra månad. Våra kvällar på yp fortsatte, konfirmerade mig, for på mina vänners konfirmationer, var till Stockholm♥, hade en såså härlig dag på louhos med tjejerna, middag hos mig & så njöt jag bara av det underbara vädret.
 
Augusti- Började i gymnasiet, hade världens godaste brunch, jag, Bex & Lotta blev en trio, villaavslutning, försökte njuta ännu av det fina vädret, lärde känna Hanna & Tia, 22.8. 
September- Alexandra, Lotta & Hannas sweet 16 födisparty som blev jättelyckat, jag, Lotta & Bex var på bra humör, jag & min ängel Becca, Jag, Hanna och Tia kom varann närmare, var på en fototur med Ronja och Bex.
 
Oktober- Mitt té-beroende ökade, det blev höst, höstlov, kul kväll hos Essi, fototur med Becca, Halloween, astor-brunch och njöt bara annars av att vara med mina vänner 
November- Lilla jul, tjejmys, fest, glöggmys med Jessi, Sofia och Felli, Såg Veronica Maggio live, Becca lockade mitt hår.
 
December- Firade Felli, té-mys, julfest, julbak, pw, julafton och så mina fin fina vänner. Avslutade året med nyår och den kvällen glömmer jag inte i första taget, så himla kul jag hade.
 

you look like my next mistake

Helgen gick som vanligt väldigt snabbt. Fredagskvällen spenderades i sällskap av Jessica, Sofia och Felli och vi hade som vanligt jättekul och mysigt. Lördagskvällen tillbringade jag med Alexandra, Lotta, Hanna, Jennie & Bex. Jennie lämnade sedan hit till mig övernatten. Idag har jag bara latat mig och gjort skolarbeten.
 

Bra skoldag!

Idag har jag som sagt varit i skolan där vi redan fick sluta klockan 1 ,vilket var skönt. Drog sedan på ett gympass och sen dess har jag inte gjort nått. Imorgon är det fredag och trots denna korta skolvecka ska det bli skönt med helg. Fredagen kommer spenderad med saknade Jessi, Felli & Sofia!en måndag

Idag har jag varit och fotat med Bex och Lotta och på kvällen fick vi även sällskap av Jennie och Becca. Vi kollade film och hade det riktigt mysigt. Imorgon är det sista lovdagen och är inte direkt så excited över att fara till skolan igen men det är bara att bita ihop och försöka kämpa. Morgondagens planer är brunch + gymbesök. Hade♥
iiik mina nike air force landade i brevluckan för någon dag sen!!
 

3.1.2015

Jullovet rullar och på och snart är det tillbaka till skolbänken igen. Igår var jag med Alexandra till gymme och efter det umgicks jag med henne och några andra. Idag är planerna att vara med tjejerna, så himla kul ska det bli!!
 

Årresumé del 1

Började året med bästa festen någonsin hos Jennie. Bästa tänkbara början på året.
 
Januari - Snön kom tillslut, började bli bättre vän med aron, skolan började, jag och essi kom närmare varann igen.
Februari - beställde resa till London, taggade till fest, firade Amanda, Emeline och Emma med högstadiets flickgäng och det var även bland de sista gångerna vi var tillsammans allihopa. sminkade oss med Jessica, haha. reste till Åre med Ronja och Rebecca.
Mars - var fortfarande och njöt av den svenska fjällen, jag och Jessica kom varann närmare, festade och det började bli allt varmare i Vasa.
April - Beställde Stockholms resan med Sofia, Jessica och Felicia, besökte underbara London, var på supergod brunch till astor med Felicia och Rebecca, fyllde 16 år, lade ljusa slingor, firade valborg i stan med mina vänner.
Maj - Bästa månaden på hela året helt klart. 2 sista veckorna på 9an var dom bästa i mitt liv så himla lycklig jag var då, programeftermiddag, guld för hejarklacken i stafettkarnevalen, tog mopedkort,for och äta sista gången med klassen, började umgås med Lotta och Alexandra som jag är evigt tacksam för, for och äta på 1 maj med flickorna, hade tjejmys hos mig, de började bli varmt, åminne, 18.5, mitt, Essis och Matildas sweet 16 födisfest och så gick jag ut grundskolan och firade det på Kajsas villa med kompisarna.
Juni - också en suverän månad med massa skoj. Fototur med Felicia och Rebecca, mysig midsommar med mat och sedan fest, jag och Lotta klickade genast och hon blev en av de närmaste, Jag och Becca började umgås mycke mer än tidigare, vi var ute och körde nätterna långa och tröttnade aldrig på varann så tillslut i juni månad blev vi som ett tjejgäng på 9 personer, middag på terassen med Jessica, Felicia och Sofia.
Del 2 kommer..
 
 
 
 
 
 
 

Året som gått

Som sagt var året 2014 det bästa året hittils. Har lärt mig så mycket om mig själv och om andra saker,gjort saker jag aldrig trott jag skulle göra, fått 2 nya vänner som nu är bland mina bästa vänner, lärt känna nya vänner när jag börjat gymnasiet, fått nya nära pojkkkompisar, varit på fester som varit hur roliga som helst, haft världens världens bästa sommar och så har vi blivit ett starktflickgäng och utan mina vänner skulle detta år inte blivit till någonting. I nästa inlägg kommer årresumé del 1!!