helgen

I helgen befann jag mig då i Jakobstad och en riktigt lyckad helg blev det. Denna vecka har jag varit till powerpark med Alexandra och Rebecca samt bara umgåtts med vänner
 

för jag är lyckligare nu

Fredag och jag ligger i min säng och lyssnar på svensk musik. Lyssnat på regnet som nu har upphört, funderar dra ut och ligga på terassen istället. Inga planer för denna kväll men imorgon drar jag till Jakobstad på Jakobstadsdagarna med flickorna och före det ska jag hinna med ett träningspass.
 

nytt för denna sommar

// shorts - bikbok // svart linne - bikbok // springtights - h&m // träningstopp - nike // gant t-tröja - aukia // odd molly tröja - zoovillage // hunkydory kofta - seven roses // tommy hilfiger tröja - USA // vitt linne - bikbok // solisar - h&m //
 
 
 
 

min vecka

Förra veckan... Umgicks jag med saknade Jessica en dag, färgade håret mörkare, tränade 5 gånger, drack kaffe hos Hanna, hade filmmys hos Rebecca, besökt kusinernas villa, träffat tjejerna och i lördags fyllde min bror år så vi drog och åt till Café Arken och sen så hade min kompis fest där jag befann mig hela kvällen/natten. Igår drog vi på pizza några timmar efter vi vaknat, fick sedan besök av Robban och sen drog vi två till Jennie med flera andra. 
 
Idag är planerna inte så många. Ska försöka få in ett gymbesök annars så blir det nog bara en helt vanlig spontan dag.
Ibland undrar man ju om vi gör nått annat än äter...
 
 
 

good for you'

Sov 11 timmar inatt vilket var säkert välbehövt. Dagens planer är väl att försöka få in ett träningspass samt träffis med Rebecca x2, Lotta och Alexandra. 
 

fotboll

I lördags var jag och 14 andra vänner med i Passhiid som är en fotbollsturnering som hålls under en dag med lag som är själv gjorda och ska bestå av både flickor och pojkar. Vi hade gjort ett lag bestående av 6 flickor och 9 pojkar och vi fick silver haha. 2 av bilderna nedanför är Ronjas!!
 
 
 

stan | gymbesök

Fredaaaag och planerna är inte så många. Ska alldeles strax köra iväg till stan för att möta upp saknade Ronja på en kaffe. Ikväll blir det säkert ett gymbesök och mycke mer än det vet jag inte!8 juli

Började dagen på gymmet och fortsatte med ett slöa hemma och i princip inte göra någonting. Får kvällsbesök av R men något speciellt ska vi inte göra. Dessutom ser det ut att regna , så ute vistas man helst inte.


fotografering

Igår var jag som sagt ute på fototur med Rebecca, längesedan sist vi var ute och fotograferade. Mitt minneskort lämnade tyvärr hos henne men några bilder hann jag faktiskt spara på datorn så här nedanför har ni iallafall några publicerbara bilder!
Och så min snygga modellkompis!!↓
 
 
 
 
 
 
 

live my day as if there was no past

Gomorgon! Igår (söndag) hade jag klockan att ringa på 11:10 trots att jag hade en sen natt bakom mig men för att jag skulle hinna med det jag hade planerat för dagen fanns det inte så många andra val än att stiga upp. Åt frukost, for till Robban en stund, åkte och kollade min brors final i WasaFootballCup och sedan även min systers match, direkt jag kom hem åkte jag till gymmet och sen umgicks jag med Rebeccorna. 
 
Idag är planerna att träna och fotografera med Rebecca!
 
 

Sista jobbdagen

Imorgon är det sista jobbdagen som gäller och skönt ska det bli. Det blir rätt tungt att vistas ute med småbarn 6 timmar per dag. Idag jobbade jag till 4, åt sedan god grillmat hemma, drog till stan med Robban och sen for vi ut till en brygga och träffade många andra! Imorgon har jag jobb till klockan 5 och efter det hoppas jag på lite festligheter, vi får se!
supergod grillmat som vi åt hos Lotta igår!! Och bilder har jag heller inte tagit denna vecka men ska allt ta och skärpa mig!!