Jobb

Första jobbdagen som lekledare på en simskola är avklarad. Gick fort men krävde ändå en del energi att man ska orka leka med barn i lite mindre än 6 timmar. Ikväll ska jag bara en snabb sväng till en fest fast jag allra helst skulle lämna hemma men men.min midsommarhelg

Lovade att komma med ett inlägg om min midsommarhelg och det tog mig en vecka tills jag hade tid att skriva det och komma med bilder. Eller tid kanske jag har haft men helt enkelt priortierat annat.
 
Midsommarafton, alltså fredagen började hos Alexandra med mina flickor där vi förfestade och åt grymt god grillmat som vi själva fixade. Drog sedan på fest och kom hem på natten med Rebecca som nattsällskap.
 
På lördagen gjorde jag typ ingenting. Becca var hos mig halva dagen och resten av dagen fick jag sällskap av Patrik. Men helt skönt med en hemma-dag/kväll också.
 
På söndagen var jag först en stund med Robban förrän vi drog iväg till gymmet. Sen tror jag inte att jag gjorde så mycket mer den dagen.
 
Alltsomallt en riktigt bra midsommarhelg!!
 
 
 

25.6

Har inte prioterat alls bloggen utan min tid har gått åt mina vänner och gym. Tänker skriva ett skillt inlägg om min midsommarhelg och dit även publicera några bilder tagna med Rebeccas kamera och några mobilbilder.
 
Idag drog jag iväg på morgongym för att sedan befinna mig 10:30 på sjukhuset. Om en halvtimme har jag bestämt träff med mummi för en liten fika.
 
 

Kort inlägg

Midsommarhelgen är över och det blev nog en bra sådan. Berättar mera om den senare idag och bilder ska ni också få. Nu ska jag åka iväg och träna lite armar och sen på eftermiddagen ska ett kaffebesök inträffa samt lite grillning med 3 fina tjejer. Hörs!'' det finns ingen tjej som inte hållit nycklarna extra hårt i handen ''

mimmilexander_byline_kronikaliten
Trycker ni HÄR kommer ni till ett jättebra inlägg och texten som står där tror jag att både jag och andra tjejer kan relatera till. Ta er tiden och läs!!

18 juni

Denhär veckan har jag hittills tränat, varit med vänner, haft picknik med Ronja, Rebecca x2, varit med Lotta och sprungit på stafett-DM för VIS och bara tagit det lugnt. Idag är planerna att fixa det sista inför midsommar som är imorgon, wow vad tiden går fort. Vi kommer att grilla först med tjejerna och sen får vi se vart kvällen bär. Taggad är jag iallafall!! Ska troligen in till stan en sväng också idag men nu ska jag stiga upp för att träffa Patrik på gymmet för att sedan dra ett ryggpass. Vi hörs!Min helg

Kvällen hos Teresa var riktigt mysig och maten var så himla god. Kom hem ganska tidigt den kvällen och tog tyvärr inte heller många foton.

Igår (lördag) började jag dagen på hotel Astor på en god brunch som Rebecca x2, Lotta & Alexandrq bjöd på, guldvärda alla 4(!). Sen mötte jag upp Robban och vi drog efter en stund och spelade lite fotboll med några andra killar & så avslutade jag dagen med en kaffe, promenad och massa skratt med mina bästa Rebecca & Hanna.

Idag har jag gymmat & fikat med mamma. Inget mer än så. Snart ska jag träffa Felicia & Sofia, ska bli skönt att se dem!

Kaffebesök & födisfest

Andra fredagen på sommarlovet och den började som de flesta andra dagar denna vecka med gym. Ska snart åka in till stan på ett ärende och sen ikväll firar vi Teresa med massa andra tjejer. Kommer bli en toppen kväll! 

Igår blev det två kaffebesök. Ett till Anton med 2 andra vänner & sedan träffades jag och Ebba över en kaffe på Sweet Vasa. Så fin & saknad vän! 

Ska ta och fixa mig i ordning nu inför kvällens bravader. Kram!Sommarlovs dagar

Alla dagar ser ganska så likadana ut. Börjar oftast med ett gympass & fortsätter med att träffa mina underbara vänner som jag nu har gott om tid för. 

Under första sommarlovs veckan har vi haft en tortillamyskväll, firat Ebba, varit en kväll hos Jennie med massa andra, träffar saknade Felicia och sen bara varit ute och kört.

JUNI

Min skolavslutning spenderades på 2 olika ställen och lyckad blev den allt. Annars så har jag umgåtts med vänner de senaste dagarna (som jag kommer göra hela sommaren), tränat och bara tagit det jättelugnt. Är just hemkommen från ett bra benpass med Lotta och ska alldeles strax äta. 
Flera outfibilder blev det allt och som vanligt massa mobilbilder!