Provveckan startar

Lugn och skön helg har jag bakom mig, en provvecka och en lite mer fartfylld helg framför mig. Tog en paus i provläsandet men måste alldeles just fortsätta. Skriver alltså engelska imorgon och tyska på fredag, sedan är nästa vecka fylld med läsämnen! Hadee18.3.2015

Igår blev det brygg/terass häng med mina 4 hjärtan och mysigt var det fast det sen efter en tid blev rätt så kallt. Idag började jag skolan 09:45 vilket var super skönt och drog sen på en kaffe med Lotta, Robban & Tia. Hann även med ett gympass ikväll och ska nu ta tag i morgondagens läxor!


Denna tröja följde med mig hem från Umeå och gillar den supermycket!!

we are the heroes of our time

 
Solen fortsätter att skina och nu ska jag ut och powerwalka med fina Jessica. Dom har faktiskt lovat sol nästan hela nästa vecka och vi får hoppas att det stämmer. Nu ska jag byta om dra mig ut i vårvädret!
 
 

Vårvädret fortsätter

Ett inlägg skulle ha publicerats igår men märker nu att det tydligen inte gjorde det. I fredags umgicks jag med Alexandra, Lotta & Rebecca x2, gjorde inget speciellt men det behöver man inte heller alltid göra, världens finaste vänner iallafall. Igår (lördag) drog jag och Alexandra till gymmet och har faktiskt träningsverk Idag, haha. For på kvällen till Andreas och kollade mello. Idag har jag inga spikade planer!Även skaffat mig en kappa nu till våren!


Vårväder


Vårvädret har hittat till Vasa och läderjackan samt solbrillorna åkte på idag. Helt sjukt hur allas humör också ändras, alla bara skrattar & ler. Skrev ett engelskaprov idag som gick åt skogen men inte ens det fick mig på sämre humör. Har varit till gymmet ikväll och ska nu efter två veckors paus börja träna aktivare igen. Och imorgon ska jag  på picknick med mina bästisar. Livet leker!Lyckad helg!

En bra helg med världens finaste vänner helt enkelt. Kul kväll hos Lotta på fredag , sovde där och sen spenderade jag tid med Hanna på lördagkväll. Idag träffade jag fina Jessi, Felli & Sofia och vi hade en del att tala om man kan säga. Ny vecka imorgon och ska ta och packa skolgrejerna och förbereda mig för sömn. Kram på er!
Vädret har också varit helt underbart idag!!

Hemlagad sushi i fredags!
86 dagar..

... till sommarlov. haha.
add a captionhttp://weheartit.com/whoarewee_l0veHoliday ♡hairGirls🌞summer 🌞Untitledneed the beach again Summer
#torsdagsinspiration

When the one you care for just takes it all

 

långt inlägg

Glömt helt och hållet att blogga men nu är jag tillbaka vid skolbänken och sportlovet gick väldigt fort. Latade mig nästan heela veckan. Umeå var jättekul tillsammans med Ronja och Becca, såå fina vänner båda två!♥
 
I fredags fick jag äntligen träffa Bex och Lotta. Tur det för skulle inte klarat mig mer än en vecka utan dem. Dom två och Becca kom till mig på fredagkvällen och vi pratade om allt som hänt senaste veckan, haha.
 
I lördags träffade jag först flickorna en snabbis, for sedan iväg på kaffe och på kvällen for jag och 3 vänner till fondis för att äta.
 
Helt okej sportlov men skulle varit mycket roligare med resa eller om alla skulle varit hemma! Nu ska jag bara kämpa igenom denna vecka med flera förhör och ett prov och sedan är det helg igen. Och till helgen däremot har jag bra planer! Kram♥