'' may your coffee be strong and your monday be short ''

Sitter hos fammo och faffa, med en kaffekopp och en halvt drömmande blick som passerar det som händer utanför fönstret. Det snöar. Men osäker om den är här för att stanna, varav därför min halvt drömmande blick. 
 
Snart åker jag till skolan och sjunger några sånger. Sen hem. Får se om det blir något gympass ikväll, osäker på den saken.
 

Julpyntat

Älskar att julpynta rummet. Blir så mycket finare och mysigare. Så igår lade jag fram ljusstaken, några ljus och någon enstaka tomte.

Sitter förövrigt och funderar vad jag önskar mig detta år i julklapp.. Och det blir ju allt svårare ju äldre man blir tycker jag. Några saker har jag kommit på och ska försöka ta och göra en lista av det. Sen sitter jag även och funderar över vad jag ska ge bort i julklapp detta år... Har faktiskt några ideér vilket är skönt, bäst att börja i tid med julklappsbestyren.
 

små paket

Lillajuls-tomten visste nog exakt mitt behov av en ögonbrynspenna, min kärlek för doftljus och hur mycket jag ville ha en fazerkalender.
 
 

Glad lillajul

Vaknade upp till dö'trist väder men när jag kom ner kändes det genast bättre då mamma hade julpyntat lite. Om en halvtimme kommer fammo och faffa hit på lunch och efter det drar jag på julöppning. Kvällen kommer tillbringas med Alexandra, Rebecca x2 och Lotta. Glad Lillajul♥
Till frukost drack jag té med glöggsmak, otroligt gott!

kaffedags

Skrev en engelska litterary review och sen var ''skoldagen'' slut. På måndag börjar ny period och fast inte timmarna kommer vara så jobbiga så är mina dagar väldigt långa. Fredagar till klockan 4 vilket kanske inte låter jätte lockande. Nu sitter jag bara och återigen njuter tillsammans med min kaffekopp av ett tomt hus och det enda som hörs är svenska låtar från min spotifylista. Ja ibland är livet riktigt skönt.
 

så fint när marken ligger vit

Trodde inte att 24 timmar kunde göra en sånhär förändring på vädret och snötäcket..
Hur mysigt vore det inte med snö på lördag, lillajul... Dessvärre har dom lovat massa plussgrader och regn men vi får hålla tummarna att väderprognosen har fel.

en besvikelse att stiga upp

 
Denna morgon blev inte alls lika skön som gårdagens. Hade väckarklockan att ringa på 9, trots att jag hade en ledig dag framför mig. Tog mig upp ur sängen 10 minuter senare och fick se till min besvikelse att snön håller på att smälta bort.. Besviken som jag var tog jag mig ändå till gymmet för att träna ben i en timme. Förtillfället sitter jag med en portion av kyckling och ris framför mig och ska bara ta det lugnt nu resten av dagen.
 
 

perfekt morgon

 
Såhär börjar jag denna morgon. Är ledig idag vilket är såå skönt. Ledig imorgon också för den delen, ibland är nog provvecka väldigt uppskattat. Ska nu ta och äta upp det som syns på bilden för snart får jag besök. Senare idag har jag bara sånglektion på schemat. 
 
 

winter wonderland

Tror nog inte en enda människa har missat att marken ligger vit. Så otroligt mysigt och lillajul är det ju redan nästa helg. Tycker om julen så otroligt mycket, såå mysigt med julpynt och tända ljus. Ligger förtillfället med julchoklad i sängen och massa ljus tända runt omkring mig. När jag kom hem kunde jag inte låta bli att dricka glögg samt äta min julchoklad och bara kolla på det vackra snölandskapet som syns när man kollar ut genom fönstret.
Och tillsist en bild på vackra mamma med en frisyr gjord av Rebecca.
 
 

BloggGalan 2015

Här nedanför kommer bilder från lördagskvällen, super rolig kväll!
Första bilden är tagen av Jennifer & mer gala bilder finns t.ex. på Autre & Sevendays-bloggarna.
 

mockingjay

Fredag och 2 av 3 prov är skrivna för denna provvecka. Kändes helt okej, så får bara hoppas på det bästa! Idag for vi spontant och köpte biljetter åt oss till BloggGalan som är imorgon. Panik förstås när det gäller klädsel eftersom det blev ett sista minuten beslut. Efter att biljetterna var fixade åkte jag över till Robban och nu är jag hemkommen. På kvällens schema står Hungergames Mockingjay Part 2 på bio.
 

Söndags bloggning

Oj vad jag inte prioriterat bloggen denna vecka. Har hunnit iallafall vara på ett x antal café besök samt tränat 5 gånger. Fredags & lördags kvällen spenderades i sällskap av mina underbara vänner. Jag säger det gång på gång men menar det varje gång lika mycket, dom är världsbäst!!! litet tidigt julbak

Både fredagskvällen och lördagskvällen spenderades i sällskap av mina bästa vänner. På fredagen åkte vi till stan och satt på ett café tills det var stängningsdags. Igår (lördag) bakade vi pepparkakor som blev väldigt go'a. Drack även första glöggkoppen för i år, en aningen för tidigt kanske men det är trots allt mindre än en månad till 1 december.
 
 
 

They say that time's supposed to heal you

 
'' Hello from the other side
I must've called a thousand times
To tell you I'm sorry for everything that I've done
But when I call you never seem to be home.''
 
 

årets halloween

Halloween för detta år är över och det blev en riktigt lyckad sådan. Tusen tack till Kajsa som ordnade det hela + alla fina vänner som förgyllde min kväll. Tog nästan inte en enda bild från kvällen...tyvärr. Men det visar bara att jag haft så kul så jag glömt att ta fram mobilen.
 
Är just hemkommen från en powerwalk, älskar att bara vara ute och gå med sin bästa vän och bara prata om allt mellan himmel och jord. Guldvärt.
 
 
 

två av de bästa

Två bilder från en fika tidigare i veckan med Ronja och Rebecca. Världens underbaraste tjejer♥♥