mysfredag

FREDAG, så sköönt. Ikväll blir det mys med mina två favorit Rebeccor och det vi kommer göra är att kolla idol. Imorgon Halloween och tack och lov så har jag planer. Nu ska jag fortsätta att mysa med mitt godis och musik tills idol syns på tv-rutan.
 

hello from the other side

Slutade klockan 11 efter att haft timmar som samhällslära och konst så inte det minsta jobbig dag. Fortsatte dagen på gymmet och nu ska jag skriva klart detta inlägg och sedan övergå till tyska boken. Även bakat kokosbollar som motiavtion att läsa, haha alltid hittar man en orsak till sådant. 
 
Nu övergår jag till tyska boken. Hadee♥
 
 
 

min vecka

Under denna vecka har jag gjort läxor, tränat några gånger, träffat vänner, tagit en fika med saknade Aron, haft en bra kväll hos Lotta, tagit en PW med Hanna & uppträtt tillsammans med min bror.
Bilder från saknade Köpenhamn.
 

Nytt från köpenhamn

Första tröjan är från New yorker, Byxorna från Abercrombie & Fitch likaså den gråa tröjan. Här var alltså 3 av de 6 klädesplagg som jag fick med mig hem från Köpenhamn!
 

söta modellen

Nytagna bilder. 
Kom hem för två timmar sen och har inte gjort något vettigt sedan dess. Ska ta och läsa på biologi ikväll och ifall jag orkar drar jag och tränar. Hadee♥
 
 
 

Mac & Make up forever

Köpte mig två nya läppstift i Köpenhamn. Ett från Mac och ett från Make up forever. Gillar båda färgerna enormt mycket eftersom det var just de färgerna jag var ute efter.
 
 
 

sista lov-dagen

Igår började min dag på gymmet, träffade Robban sedan en stund senare och sedan på kvällens schema stod det fest. Kom hem långt in på natten och hade en okej kväll. Idag ska jag göra skoluppgifter samt in till stan på födiskaffe och för att se min nyfödda kusin. Kram♥
 
 
 
 
 

Thank you Copenhagen

Har nog en perfekt resa bakom mig med det bästa tänkbara sällskapet. Ojj så kul vi har haft! Allt gick bra med flygandet osv fast vi åkte själva. I själva Köpenhamn har vi shoppat så pengarna är slut, skrattat så vi förlängt våra liv med många år och gått så benen är alldeles slut. Gick även en dag till Nyhavn och en dag på tivoli!
 
 
 
 

Köpenhamn

Idag drar jag, Lotta och Rebecca till Köpenhamn och är huuur taggad som heelst!!
copenhagenCopenhagen, DenmarkCopenhagen Christians havn😉

inköp

Senaste inköpen är en grå basic klänning från ginatricot, ett Malene Birger skal och ett Elf läppstift.höstlov

Igår (fredag) blev det en myskväll för min del och hade besök av Rebecca x2 + Lotta och vi kollade idol. Idag började min morgon som de flesta andra lördagar, på gym. Körde ett rygg-pass och efter det har jag bara städat lite, lyssnat på musik och ätit sushi. Kvällens planer är öppna!
 
 

nobody said it was easy

'' If you had the option to choose to go anywhere in the world right now,
would it be to ''somewhere'' or to ''someone'' ?
 

6.10

Min skoldag bestod av Samhällslära och konst och sen fick jag sluta. Åkte raka vägen till gymmet där jag mötte upp Jessica för ett pass tillsammans. Resten av dagen har jag inte gjort något vettigt och imorgon blir det skola men dock 3 och en halv timme längre skoldag än idag. Efter skolan åker jag in till stan på små ärenden.
CopenhagenCopenhagen, Denmark
Och hit bär det av nästa vecka ↑ 

höstkläder

 
höst
Man får så mycket inspiration till hösten när det gäller kläder.. Mindre än två veckor kvar nu till Köpenhamn som tur!
 

October

Denna vecka har jag skrivit sista proven, fått ut alla och haft konsert. Konserten gick förövrigt helt okej bara att jag måste hoppa över vissa låtar pågrund av min jobbiga hosta.. Men så är det ibland. Igår firade vi Sofia och Jessi med Felli och riktit mysig kväll med 3 guldvärda tjejer. Ikväll blir det mys hos Amanda med fotbollsflickorna, längesedan sist kan man allt säga!!
Mörka bilder från igår