energikällor

Tack fazerina & kaffe för att ni gjort det möjligt att överleva dagen. Imorgon skrivs provveckans sista prov, nämligen historia och känner mig 0% förberedd.. Som tur gick dagens biologi prov helt okej. Bara att kämpa!now that I'm without your kisses, I'll be needing stitches

 
 

skönaste dagen på veckan

4/6 prov är skrivna. Kvar står historia och biologi, två prov som verkligen kommer vara svåra. Idag borde jag redan börja öva på historia så att jag ska klara det. Ikväll kommer Becca, Bex, Alexandra och Lotta hit på tacomys. Kommer bli en supermysig kväll uppföljt av idol som börjar 21:00! Ha en bra helg♥
Oj så mycket choklad mad stoppar i sig under en provvecka, haha..
 

provveckan igång

Varit hemma både idag och igår från skolan men åkte trots mitt mående till skolan idag för att skriva ett finska prov, som kändes helt bra. Nu är provveckan igång och imorgon skriver jag matte som alltid är så svårt.. Får väl bara hoppas på det bästa!

Grattis lillasyster!

Igår började jag min morgon med gym, fortsatte sedan att skriva på en essä som ska vara inne nu i veckan och på kvällen blev det Loreen. Riktigt bra var hon också och vi fick även ta kort med henne!


Idag har vi firat en av de värdefullaste personerna i mitt liv, nämligen min lillasyster som fyller hela 9 år!! Tog inga bilder faktiskt som jag brukar på släktkalaset för känner mig otroligt hängig och sjuk.. Passligt inför provveckan!Idag är ingen bra dag

Fick åka hem från skolan idag pågrund av migrän, vilket var jobbigt och onödigt. Vilat och gjort lite läxor och fick tyvärr skippa dagens gympass som jag hade sett framemot. Ikväll syns idol på tv rutan & imorgon blir det sushi med bästisarna. Nästa vecka är det förrästen provvecka som gäller och efter det är andra perioden igång. Ser framemot andra perioden eftersom vissa dagar är riktigt perfekta där jag får sluta redan klockan 11! 

Ska nu ner efter en tékopp och så får vi hoppas huvudvärken försvinner under natten!

Senaste mobilbilderna.

villamys på en söndag

Åkte idag ut till villan en stund och det var även första och antagligen sista gången för detta år, haha. Men riktigt mysigt var det iallafall!
 
 

sinister 2

 
Var som sagt igår på bio och filmen vi kollade hette sinister och det var alltså 2an vi såg men har inte sett 1an så hade faktiskt ingen aning vad den handlade om. Helt okej film, storyn kanske inte var den bästa och här ovanför kan ni se trailern.
 
Idag är planerna inte många. Lite skolarbeten och eventuellt ett besök till gymmet står på schemat.

myshelg

Igår (fredag) så fick vi sluta redan klockan 1 vilket var jätteskönt. Drog iväg till gymmet direkt efter skolan och sedan efter gympasset in till stan för att fika med Jessi, Sofia och Felli. Finaste Sofia fyllde även år igår så det blev en födelsedagsfika. På kvällen blev det mys med en favorit och ikväll blir det mys med 4 favoriter. Blir bio med Alexandra, Rebeccorna och Lotta. 
 
 

It was the 3rd of September, we were hanging up on the roof

Efter att suttit 3 kvällar irad med skolarbeten och i princip inte gjort annat var det så skönt med omväxling idag. Fick ut ett biologi förhör som gått riktigt bra, skrev ett tyska prov och så har jag haft helt okej lektioner hela dagen. Har även haft sång-inträdes prov idag och så har jag gymmat med Lotta.
😍TumblrBeauty Enthralled | via TumblrGirlFashion

höstgarderoben

 
höst inspiration
Oj vad nya höstkläder skulle sitta perfekt nu. Den vita skjortan från Ralph Lauren, knähöga stövlar och slitna vita jeans skulle jag verkligen inte tacka nej till. Men får försöka hålla mig med shoppandet tills jag och två av mina bästa vänner drar till Köpenhamn, taggaaad!!
 
 

första september

Skoldagen började med samhällslära förhör, fortsatte med andra timmar och hade sen tillslut skolfoto. Då jag kom hem har jag gjort läxor, läst till prov och förhör. Känns som jag inte gör annat på dagarna än skolarbeten. Igår firade vi förrästen Alexandra som fyllde 17, blev en fika med de närmaste vännerna! ♥
Basic outfit med tröja från Odd molly, jeans från hollister och klocka från Michael Kors!