Huvudstads trip

Jag och Robban steg alltså på tåget igår tidigt på morgonen för att sedan 3 och en halvtimme senare befinna oss i våran huvudstad, Helsingfors. Jag som inte riktigt är ''helsingfors-människa'' (kan man äns säga så haha?) vet inte riktigt var något ligger men eftersom centrum där vi skulle strosa omkring inte är så stort hittade vi ganska så lätt till hotellet och det vi ville uppleva. 
Efter att vi fört väskorna till Radisson Blu Aleksanteri, där vi bodde så lunchade vi på Vapiano. Min pasta bestod av pesto, mozzarella, körsbärstomater och ost. Huur gott som helst.
Efter flera timmars butikstittande så satt vi oss ner på Starbucks med varsin frappe.
Sedan blev det dags för att checka in på hotellet som var super fräscht, vilket va super.
Då det gick lite mot kvällssidan beslöt vi oss för att byta kläder och bege oss mot centrum för att leta reda på ett bra matställe. 
Efter mycket funderande satte vi oss ner på BBQ-house som för mig var en liten besvikelse. Maten var helt okej men inte så mycket att välja på och ganska så dyrt eftersom maten ändå inte var 10/10.
När vi ätit klart och gått en stund återvände vi till hotellet och hade framför oss en god nattsömn.
Hotellfrukost är nog en av dom bästa sakerna som finns. Dröm att dricka kaffe och äta chokla' croissant till frukost.
Sen packade vi ihop våra kappsäckar, knäppte några foton och checkade ut.
Vi avslutade resan med shopping och Pizza Hut och jag tog deras vegetariska alternativ. Har nog aldrig ätit så god pann-pizza som denna.
Så det var den tvådagars resan. Så kul att komma bort en kort stund från Vasa och iallafall med någon man har så roligt med som jag har med honom.

Kommentarer
Ronja säger:

Fina ni!<3

Svar: !!<3
wilmakloo.blogg.se

2016-08-06 | 22:52:31
Bloggadress: http://sevendays.fi/ronja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback