Snart börjar vi ett nytt år

Det har ekat tomt här länge nu och jag hinner inte skriva längre än några meningar nu heller. Hoppas alla hade en super julafton och GOTT NYTT ÅR (!!) Sjukt att imorgon är det 2017. Och det året vi har framför oss nu kommer vara fullt av utmaningar och nya funderingar. Men nu ska jag lägga på mig min klänning och locka håret sedan drar jag till Rebecca för att börja kvällen. Hoppas alla får en finfin kväll, hörs nästa år ♥
 
 

2 fina saker med denna höst

Har glömt att berätta om den bästa upptäckten i höst och det bästa inköpet i höst. Mina vänner vet nog bägge sakerna.

Det första är alltså att jag anslöt mig till SKAM-klubben. En serie som går på norska och den är sjuukt bra. Efter att Sofia tipsat mig om den har jag suttit på musikal övningarna och tvingat mina klasskompisar att börja se på den och visst har det gillat serien lika mycket som jag ;) Så nuförtiden snackar jag och Sofia norska sinsemellan. Hur bra det låter vet jag inte men efter en säsong så använder du bara ord som drittsekk, akkurat , vors osv. 
Och så får jag ju inte glömma att allt man vill är att flytta till Norge nu.
 TIPS (!)
 
skam, gif, and noora-bild
skam and isak-bild
 
Och det andra är att jag, Bex och Sofia har fått biljetter till Håkan Hellström i sommar på ULLEVI (!!) Så vi ska alltså se han i Göteborg, WHATT ?? Såå ofattbart, wihooo. 
 
hh, håkan hellström, and globen-bildullevi, håkan hellström, and håkanhellström-bild
 

Ett dunkande huvud

Det är söndag och helt ärligt mår jag förfärligt. Min kropp värker, huvudet väger 1000 kg, snoret rinner samtidigt som jag kallsvettas och dricker té. Mitt immunförsvar är kasst och eftersom alla varit sjuka de senaste veckorna är jag inte så förvånad att även jag blivit sjuk nu när all stress med musikalen har släppt.
 
Denna helg har jag sett rätt idolfinalist vinna tillsammans med Bex, Lotta och Fanny, tränat med saknade Malin och umgåtts med Robban. Och idag kommer det inte hända något som är nämnvärt. SKÖT OM ER !!
 
 
Väljer att avsluta inlägget gladare än jag började. Här har ni bilder från Berlin och hörreni dit åker jag gärna igen.
 

Julklapps-önskningar

Egentligen finns det inget jag önskar mer än det andra men tänkte slänga ihop en liten önskelista inför julen. Så här nedanför har jag listat allt som man blir extra glad över att få. Min egentliga lista består faktiskt inte av så många saker. Roligast med dessa listor är att för varje år gå tillbaka och se vad som man önskat sig föregående jul.
 
                                            Delar dessa saker lite i kateogorier.                            (adlinks)
 
LÄNK || LÄNK || LÄNK
 
Snart är det ju dags att flytta hemifrån, dock är jag inte sugen på att önska stekpannor och dylikt fast jag vet att jag borde... Superglad skulle jag bli över att få fler vitt-vins-glas till min samling från Iittala. En blå lexington handduk i storlek medium skulle också sitta fint eftersom jag redan har en. Sminkspegeln är en DRÖM (!!) MEN dyr.
 
LÄNK || LÄNK || LÄNK
 
Vem vill inte ha myskläder?? Settet till vänster har jag kollat en evighet på men inte kännt att jag orkat prioriterat det. Samma med silkesmorgonrocken. Har gått genom h&m flera gånger och stannat vid denna men inte riktigt kännt att det är prioriteringsvärt. Tröjan till höger är en dröm.
 
 
 Kläder tycker man alltid är superkul att få men dock inte sånt man inte sagt att man önskar. Till mig är det ganska svårt att köpa kläder om man inte exakt vet vad jag vill ha. Adidas har supersnygga kläder och tröjorna till vänster skulle mera än gärna få bo i min garderob. Byxorna av läder är aassnygga och tröjan från Levi's likaså.
 
 
Pengar är något som behövs rejält inför nästa år.. Abiresa + en konsert som jag redan har biljett till ++++ massor mer.. Och så boken av ingen mindre än Håkan Hellström där alla hans låtar är samlade tillsammans med ackord. Något som ett Håkan fan som kan spela ett instrument behöver (!!!)
 
 
 
 När det kommer till smink är en primer något jag borde införskaffa samt en beautyblender men 20€ för en sminksvamp.. nja men antar det är värt.
 
 
Och sist men inte minst träningskläder. Det tackar jag nog aldrig nej till.

Nu har jag landat

 
Att nu i flera veckor varit inne i musikalbubblan och fått sedan göra något av det roligaste jag varit med om har varit fantastiskt. Min klass är fantastisk. Det känns så tomt nu när allt bara flög förbi och utan att hinna landa var allt över. Och jag är obeskrivligt tacksam att jag fått chansen att göra detta. 
 
 
Jaa vad annat har jag gjort sedan jag hörde av mig sist? Egentligen mest bara föreställningar men det vet ni ju. Och så har jag varit ute på bar, ätit pizza med Fanny och följande dag samma mat men med hela klassen samt haft självständighetsbrunch med bästisarna. Och idag har jag umgåtts med Robban.