Julklapps-önskningar

Egentligen finns det inget jag önskar mer än det andra men tänkte slänga ihop en liten önskelista inför julen. Så här nedanför har jag listat allt som man blir extra glad över att få. Min egentliga lista består faktiskt inte av så många saker. Roligast med dessa listor är att för varje år gå tillbaka och se vad som man önskat sig föregående jul.
 
                                            Delar dessa saker lite i kateogorier.                            (adlinks)
 
LÄNK || LÄNK || LÄNK
 
Snart är det ju dags att flytta hemifrån, dock är jag inte sugen på att önska stekpannor och dylikt fast jag vet att jag borde... Superglad skulle jag bli över att få fler vitt-vins-glas till min samling från Iittala. En blå lexington handduk i storlek medium skulle också sitta fint eftersom jag redan har en. Sminkspegeln är en DRÖM (!!) MEN dyr.
 
LÄNK || LÄNK || LÄNK
 
Vem vill inte ha myskläder?? Settet till vänster har jag kollat en evighet på men inte kännt att jag orkat prioriterat det. Samma med silkesmorgonrocken. Har gått genom h&m flera gånger och stannat vid denna men inte riktigt kännt att det är prioriteringsvärt. Tröjan till höger är en dröm.
 
 
 Kläder tycker man alltid är superkul att få men dock inte sånt man inte sagt att man önskar. Till mig är det ganska svårt att köpa kläder om man inte exakt vet vad jag vill ha. Adidas har supersnygga kläder och tröjorna till vänster skulle mera än gärna få bo i min garderob. Byxorna av läder är aassnygga och tröjan från Levi's likaså.
 
 
Pengar är något som behövs rejält inför nästa år.. Abiresa + en konsert som jag redan har biljett till ++++ massor mer.. Och så boken av ingen mindre än Håkan Hellström där alla hans låtar är samlade tillsammans med ackord. Något som ett Håkan fan som kan spela ett instrument behöver (!!!)
 
 
 
 När det kommer till smink är en primer något jag borde införskaffa samt en beautyblender men 20€ för en sminksvamp.. nja men antar det är värt.
 
 
Och sist men inte minst träningskläder. Det tackar jag nog aldrig nej till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback