Förlorad i spelet

 
Har egentligen inga bilder från söndagens konfirmation men här ovan här ni 4, inte så jätte märkvärdiga. Min bror blev konfirmerad och det blev en fin fest här hemma i trädgården.
 
 
Kom hem alldeles för sent lördag natt vilket inte var meningen. Men ibland händer bara sånt som inte är meningen. Och så i måndags, imorgon och idag om en timme har jag jobb i 6 h, vilket just idag inte känns så uppskattat. Nämligen min bästaste vän fyller 18 och skulle vilja hinna krama henne grattis på den officiella dagen. Där hade ni lite uppdateringar om de senaste dagar.

En riktigt sommardag

 
Min yngre lillebror fyller 12 idag så efter mitt jobb skift åkte vi två pluss mamma och pappa för att äta till Arken. Det är så mysigt där ute bland trähusen och havet.
 
 
Som mat tog jag deras vegetariska hamburgare, vilket jag gillade och till den rätten drack jag något så somrigt som somersby. 
 
 
Fina fotoställen finns det iallafall gott om. 
 

Vinkväll och caféöppning

 
Igår kom Rebecca x2, Alexandra, Hanna och Emma till mig på vinkväll vilket var super mysigt. Disskusionerna gick från gamla minnen till aktuella nyheter och däremellan hann vi med skratt och vin. 
 
 
Alldeles strax ska jag göra mig i ordning eftersom dom idag öppnar ett nytt raw-café i stan och jag samt Rebecca bestämde oss igår för att ta och besöka det på öppninsdagen. Så snart drar vi oss mot stan och ikväll blir det utgång. Vad som händer där emellan vet jag inte riktigt än men om jag är riktigt duktig åker jag till gymmet som varit obesökt allt för länge.
 
Dagens frukost.

Frukostbilder i gråa funderingar

 
Ledig nu fyra dagar framåt, vilket är superduper skönt. Suttit och ätit frukost nu i en timme, så som jag alltid gör när jag är ledig.
 
Har egentligen inget roligt att komma med. Bloggen är lika grå och trist som vädret. Vi är inne i juli men dagarna när himlen är molnfri är inte många. 
 
Nu ska jag dricka upp det sista av mitt snart kalla kaffe och sedan ta och ringa ett samtal. Efter det ska jag ta tag i hälsokunskaps boken med alla mina krafter.
 
Puss

Creds: Malin


Födisfirande

I lördags firade vi med flickorna på bilden pluss några killar, våran vän Tia, som nyss fyllt 18 år. Blev en lyckade kväll som slutade sent. Typisk sommarnatt.
 
Dagen efter åkte vi och kollade min systers bronsmatch i Wasafootballcup och man önskar nästan att man själv vore 11 år och älskade fotboll som man gjorde då för 7 år sedan. På kvällen blev det minigolf med bästisarna och fotbolls-tittande.
 
Idag sov jag så länge så hinner nog inte göra något förrän jag ska iväg på jobb.
 

Sen frukost och reselust

Sen frukost idag, så som det brukar bli de lediga dagarna. Kom hem sent inatt varav därför sen väckning och sen frukost. Idag är planerna inte många men nu när min förkylning börjat gå ner ska jag nog ta och besöka gymmet.
 
När jag inte har en tid att passa eller något viktigt som måste bli gjort sitter jag alltid och läser bloggar, kollar kläder på olika hemsidor, kollar lägenheter i Stockholm eller söker flygbiljetter till något land jag vill besöka.
 
Nu just ligger koncentrationen på flyg till Amsterdam. Tur jag delar viljan att åka dit med Rebecca så kanske vi tar och drar dit nån gång, vem vet. Hur som helst verkar det vara så fint där så jag hoppas innerligt att jag får den möjligheten att åka dit så snart som möjligt.
(weheartit)

Skrivet 2.7

 (detta inlägg borde ha publicerats igår(2,7) men av någon konstig orsak gjorde det aldrig det och detta har hänt många gånger nu...)
 
Välkommen juli. Ja, vi är redan inne i juli och om två dagar är det en månad sedan vi fick sommarlov. Lite sjukt ändå.
 
Har fått en rejäl förkylningen som nu håller på att gå ner. Jobbandet har lite blivit lagt åt sidan de senaste dagarna just pågrund av det. Vilar troligtvis ännu idag och så får man hoppas att man är på benen imorgon.
 
Mina planer för denna lördag är inte så många och träna kan jag ju inte heller. Idag är en sån dag då jag borde ta tag i något viktigt. Typ som att läsa till studenten. Stora följdfrågan är om jag verkligen tror det blir av. Nja, men man kan ju alltid hoppas.
 
Pusspuss, håll er friska!♥