I slutet av juni

 
Go'morgon eller Go'eftermiddag, vad som än är passligt att säga när kockan slagit flera slag efter halv 12. Det är söndag, bilden ovanför berättar vad min frukost består av och denna dag innebär för mig inget ledigt. Har jobb på schemat i sju och en halvtimme och ska försöka låta bli att klaga på hur fint väder det är och hur gärna jag hellre är ledig. 
 
Igår blev det ett 4 timmars besök till villan och några timmar efter det kom en god vän hit på kaffe. Ännu lite senare fick jag besök av Bex, Hanna och Malin som alla står mig så otroligt nära.
 

Midsommar 2016

 
Igår firades midsommaren och vi började hos Alexandra med Hanna, Emma, Bex och Lotta. Allting var super mysigt och vi grillade samt gjorde drinkar. Vädret var ännu till helt perfekt så man kunde avnjuta grillmaten i eftermiddags solen. 
 
 
Hade faktiskt med kameran igår varav därför kamera bilder. Telefonbilderna får ni se en annan dag. Pusss

lördagens bilder

 
I lördags firade jag och säkert 100 andra personer Jens och Robban som fyllt 18 här ganska nyligen. Blev en lyckad kväll men kom hem ganska så tidigt.
 
Idag har varit en riktigt slödag och inga planer har jag heller. Ett gymbesök skulle allt kunna inträffa.
 
 
 
 

Efter solsken kommer värsta regnet

 
I onsdags var vädret perfekt. Det resulterade till brunch utomhus med världens bästa Rebecca och Ronja. Dagen fortsatte med att vi solade på terassen i takt med musiken och sedan fortsatte solandet på stranden.
 
 
Igår var dock vädret mycket sämre, vilket det är idag också. Igår blev det ett stadsbesök med Lotta och hem kom jag med några plagg. Drog sedan till gymmet för att träna armar och sedan kom Aron hit för lite prat och godisätande.
 
 
Idag jobbar jag och det känns okej eftersom vädret är kasst. Är ledig hela nästa vecka förutom söndag vilket också känns fett. Wihooo.
 
På outfit-bilden nr1 ser ni mina nya byxor och på outfit-bild nr2 ser ni nya bomberjackan. 

Det är tisdag

 
Har jobbat nu flera dagar och imorgon och torsdag är jag ledig, vilket är skönt. De senaste dagarna har jag repat mig ifrån mina svullna kinder haha, druckit kaffe och haft balkongmys med bästisarna. 
 
 
Idag är planen gym och brygghäng, vädret är ju bara för fint!! Fast det blåser lite för kallt men imorgon har dom lovat riktigt bra väder.
 
 
Och tillslut får ni en bild på mitt och pappas mellanmål idag. Bär, mitt sommarbränsle.

Mörka moln

Regn och myskläder.
 
Har varit en hemma-dag igen. Jag som person vill nog inte vara mera än en dag för mig själv och sen blir jag uttråkad. Var inte i skick för att åka till jobbet idag och inte i skick för att träffa andra.

Hoppas på att imorgon blir en bättre dag och på att svullnaden har lätta.
 
 
Som mat idag fixade jag en tomatsoppa som blev riktigt god. Kan inte alls äta mat som man måste bita på så detta var perfekt.
 
Kramisar♥
 

Annorlunda dag

 
Idag genomgick jag en liten operation och har order om att inte äta varm mat idag. Sitter nu här mer morotspuré och försöker undvika stygnen på insidan av kinderna.
 
Så idag blir alltså en lugn kväll. Men det funkar bra för mig efter en 9 h jobbdag och kort natt samt sjukhusbesöket bakom mig. 
 
Kram & sköt om er!♥

Sommarbilder

Och här nedanför är bilder från de första sommarlovsdagarna.
 
Idag har jag en lång, lång arbetsdag framför mig. Börjar vid 16:00 och slutar efter midnatt. Det som är positivt är attt jag är ledig lördag och fredag. Kraam♥
 

Det är nu det roliga börjar

Vi välkomnar juni med öppna armar, nyfikna ögon, glada leenden och ett hopp på att denna månad och sommaren vi har framför oss ska bli lika bra som de två föregående.
 
Samtidigt som jag häller i mig min dagliga dos koffein (kaffe) sitter jag och redigerar bilder från de somrar som vi har bakom oss. Alla har sin egen historia. Vi minns dem på olika sätt. Framtiden vet vad denna sommar har för historia men vi är ovetande. Har inte hunnit kika in hit tidigare för jag har börjat jobba och har jobbat torsdag,fredag och lördag. Att det nu är lov känns underbart fast det ändå inte känns 100% som lov eftersom jag jobbar.
 
Skolavslutningen var super där jag firade in sommaren med bästa årskursen. Grattis alla som tog studenten, om ett år är det våran tur. För vissa stängdes en dörr och en ny öppnades men vi som gick ut 2an springer ännu i samma korrioderar ett år till.