Ljusa nätter

Wow vilka härliga soldagar. 28 grader har det visat ikväll. Idag skrevs sista provet, finska och det kändes super. Bästa provet som jag skrivit denna period ganska så säkert. Imorgon får vi ut prov och man kan nästan säga att vi har sommarlov. SJUKT att vi går ut 2an nu. Lite planer har vi för lördagen också men inget är ännu säkert.
 
Idag överträffade jag mig själv (antagligen min familj också) med att laga mat, haha. Pasta me grönsaker samt kikärter. 
 
 

Guld

Hade en helg av guld. Trevlig fredagkväll och en bra utgång på lördagen. Förfestade gjorde vi hos Ebba som nu fyllt 18, wiih ♥
Såhär såg jag ut också.↑
Två biler från lördagskvällen↑ och två bilder från fredagskvällen↓
 

ett firande mitt i allt läsande

 
Det är redan torsdag och imorgon skrivs sista provet för veckan men inte för självaste provveckan. Idag fyller också favorit killen 18 år så ikväll ska vi ut och köra eftersom han också fått kortet idag. 

Som alltid på provveckor befinner jag mig 7 våningar uppe hos fammo och faffa och ska alldeles just ta tag i mitt läsande. Kraam♥

stafettkarneval och festligheter

 
Stafettkarnevalen 2016 är över och efter nervositeten hur mina egna lopp kommer gå så kan jag sist och slutligen säga att jag är nöjd. Kändes som att jag gjorde mitt bästa och mera än så går det inte att göra. 
 
Kunde inte ha några förväntningar eftersom jag inte direkt dagligen tränar kondition. HÄR är gatustafett-loppet och HÄR massen. Tyvärr syns vi vårt lag så mycke och iallafall inte den sträcka jag springer.
 
 
Från lördagskvällen har jag inte riktigt bilder men vi firade i varje fall Essi som nyss fyllt 18. Bra kväll och stupade i säng några timmar efter midnatt. 
 

början på en tyngre vecka

 
Idag har jag på mig två av mina bästa inköp på väldigt länge, nämligen bomberjackan som blev köpt i Berlin och mina nya Nike skor som jag investerade igår.
 
Imorgon börjar provveckan och samhällslära prov står först på spel. Så när jag bloggat och druckit upp mitt kaffe så vet ni var jag befinner mig.
 
SJUKT att vi nästa vecka får sommarlov?? what.
 
 

190516

Har fullspäckade dagar och provveckan står runt hörnet. Igår fick jag sommarjobb vilket jag kände en enorm lättnad över. Idag har jag haft kurs prov i sång och bra gick det vilket också är skönt. Om två dagar springer jag i stafettkarnevalen och känner mig sisådär 0% förberedd men procenttalet på hur taggad jag är, är lite högre.
 
 
Två bilder från sitzen vi hade förra helgen med temat barnkalas!!

ljusa minnen i mörka kontraster


Det är okej att känna

''Fyll mig med vackra ord och säg dem med omsorg
Säg att du saknar mig och få bort trycket i min bröstkorg
Viska mig så länge jag går jämte går du aldrig isär
Andas min kärlek som om det vore din atmosfär
Så ljug mig du snälla ikväll om det magiska som en gång fanns
Ta mig i handen och låt hjärtat hoppa ur balans''

''Aldrig kommer du att förstå värdet av nuet
Förrän det blivit till ett minne
Och ibland vill du gå tillbaka i tiden
Inte för att ändra på saker utan
För att känna vissa saker två gånger
Ibland tar du fram ett fotografi på en sak du minns
Och ibland tar det väldigt ont. Väldigt ont.''

''Slå mot din vilja, slå mot saknaden i magen
Kolla inte tillbaka på minnen, de är av dom du blir hårdast slagen
Ge varje ny morgon ett trovärdigt léende
Ibland kanske man misslyckas så snälla ha överséende
Din tystnad berättar mig mera än dina ord skulle någonsin göra
Men jag är inte säker om jag ens dina ord skulle vilja höra
Nu låter vi framtiden styra det som är tänkt att ska hända
Vem vet om vägarna kan korsa och vindarna kan vända''

 

23 dagar

 
Kom hem för ca en timme sedan från skolan och sitter nu just och äter samt bloggar. Stressigt i skolan och överlag med uppträdanden, stafettkarnevalen och massa skoluppgifter, snart inleds även provveckan. Trots stressen så har jag faktiskt bra planer varenda helg. Det har varit så flera år nu att varje helg i maj händer något kul vilket jag såklart gillar. Bara skolgångden fungerar som den ska så är det tillåtet att ha de skoj på helgerna.
 
Jag nämnde stafettkarnevalen och jo det är så att jag springer både mass-stafetten och gatustafetten i årets stafettkarneval. Blir superkul fast ingen av oss i gatulaget tränar så aktivt springning. Karnevalen äger redan rum nästa veckas helg och som tur är den i Vasa detta år.
 
 

 

Soldagar och roadtrip

Vi har varit lediga nu två dagar och dessa två dagar har varit suveräna. Som ni säkert förstått är jag en riktig vädermänniska. Humöret går efter vädret och nu när det har varit strålande sol dessa dagar så då har mitt humör också varit strålande. Njuter som bara va och livet känns gott.
 
Igår gjorde jag och Robban oss en go' middag samt kollade film och bara njöt. Startade denna morgon med en kort jogging-tur och tog sedan en frukost på terassen. Cyklade sedan hem efter en stund eftersom jag och några kompisar hade på schemat en liten roadtrip med Hanna som chaufför.

Dagens planer var alltså att åka på en liten roadtrips till Jeppis. Dom planerna slog igenom och på sena förmiddagen åkte jag, Hanna, Lotta och Rebecca norrut.
 
 
Som vanligt med detta sällskap så kan inget gå fel. Hade jätte trevliga timmar tillsammans och vi besökte friends&brger's som jag inte förr ätit på.
 
 
Och efter lite vandrande på Jakobstads gator körde vi mot Fäboda för att sitta en stund på strandens klippor.
 
 
♥♥♥ 

Vappen firande

Denna vecka har nog medfört massa stress. Planeringar inför Valborg pluss en massa massa skolarbeten. Nu äntligen kan jag pusta ut.

Jag, Malin & Amanda, alla tre aprilbarn, hyrde Plan B igår vilket slutligen blev lyckat. Kvällen fortsatte lite på andra ställen och gick in genom dörren, trött där nångång efter 2!

Idag har jag ätit trerättersmiddag hos Fammo & Faffa med söta kusinerna och kvällen erbjöd sol och jordgubbar med Bex, Lotta och Malin.

Tack för denna helg!
Två bilder från mig och Malins födisbrunch som vi började lördagen med. Perfekt.

Jag och finaste Malin!!

Dagens dos av jordgubbar.