Premiär och LillaJul

 
Som ni vet har det inte funnits tid till skrivande. Premiären av musikalen är avklarad pluss en till föreställning som visades igår på lillajul. 6 kvar. Lillajul började hos Lotta och slutade ganska tidigt för mig. 
 
 
Och nu just ligger marken vit och det ÄLSKAR jag (!!) Det får gärna lämna såhär nu en månad eller två.
 
Glögg och gröt till frukost. Hör ni hur juligt det låter ??

Snart är dagen kommen

 
Inte har man många minuter att andas ut på nu när musikal premiären närmar sig. Den är redan i övermorgon och nu har vi gått igenom hela pjäsen flera gånger. Desto fler genomdrag desto säkrare blir man men nog hittar man alltid små saker att fila på. Detta är det sista vi gör tillsammans med klassen i skolväg vilket är lite skrämmande för nästa vecka börjar tredje och sista perioden för oss Abin i skolan.. Men nu just ligger allt fokus helt på musikalen och ni skulle bara veta HUR KUL DET HÄR ÄR!!! Pluss så tar det också massa massa tid så hoppas faktiskt folk förstår hur mycket tid vi lägger på att göra det så bra som möjligt!
 
Kraaam

MUSIKALDAGS

Nu är det såhär att vi på musikklassen har jobbat hårt hela hösten med en musikal som nu fick namnet En perfekt katastrof. Premiären går av stapeln nästa vecka och nu går det att boka biljetter vilket ni gör genom att klicka HÄÄR. Vi skulle bli superduper glada att se så många som möjligt där och biljetterna går jättesnabbt åt så var snabba!! PUSS
 

Farsdagsfirande

 
Som alltid på farsdagar firar vi med antingen mor- eller farföräldrarna, detta år med båda. Inget mer märkvärdigt än god frukost med familjen och god middag med familjen och faffa, fammo samt moffa. Och som de flesta så tycker man ju att sin egen pappa är den bästa. Min är även den starkaste.
 

Mellis och Mys

 
Förtillfället är en 3 och en halv timmes håltimme igång och det jag gör är att äta mellanmål och mysa med nya kissen. Dagens enda måste för mig är att träna(!!) som jag inte gjort på en vecka nu.
När man är van att träna 5-6 gånger i veckan och sedan har en veckas uppehåll så känns ens dagliga rytmer lite hullerombuller så det ska vi få i ordning idag (!!)

Musik favoriter atm

 
 
 
Sista är alltså en cover som jag tycker är sjuktbra gjord.

Ny familjemedlem

 
Idag välkomnar vi våran nya familjemedlem in i vårat hus. Namnlös går han än.

En helg i november

 
Att ta på sig läderjacka var kanske inte det bästa beslutet jag gjorde igår när jag åkte till stan.. Brr vad kallt det var. 
 
När det sedan på kvällen var dags för HalloweenSitz hade jag ändå inte fattat att det är november (sick?) och flera minusgrader och bar en kort klänning. Som tur med en varmare jacka på.
Sitzen var riktigt rolig och åkte hem direkt efter att den slutade eftersom jag inte orkade dra mig till stan för att dansa loss. Förkylningen sitter fortfarande lite i och vill verkligen inte att den blir värre.
 
Syntolkning: Marilyn Monroe, En docka, Ett mordoffer, Rödluvan
 
Idag gick jag en två timmars superskön powerwalk med Becca och vi tog fina bilder. Dock togs flera med hennes minneskort så kan bjuda på bilder lite senare i veckan. Med tur imorgon.
 
 
Ikväll har jag umgåtts med Robban och nu känner jag för en glöggkopp. Inledde glöggsäsongen i eftermiddags och snart börjar julkänslorna krypa fram. 3 veckor till lillajul OCH musikalpremiär. 
 
Puss&Gonatt ♥

Sitz på schemat

 
Efter en supermysig fredagkväll innehavande pizza med pojkvännen och hans släkt gick jag och sov relativt tidigt och vaknade pigg idag. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer än att ikväll är det Halloween-sitz som gäller!!
 
Ska dricka upp det sista av vinet och bege mig mot Sofia! ♥
 

Sen frukost och lång skoldag

 
Gomorgon på er. Som ni ser på bilderna fick min frukost idag bestå av American Pancakes och supergott var det som vanligt.
 
Om en timme ska jag bege mig mot skolan. Var sjuk igår och är nog inte riktigt i skick idag ännu heller men eftersom det är musikal övning på schemat mellan 13:00 → 18:00 så behöver man finna sig på lektionerna om man inte mår jätte kasst, vilket jag för tillfället inte gör.
 
Ska äta det sista av plättarna och sedan göra mig redo för många timmars övning.