VogaStyling

Har faktiskt inte nämnt i bloggen om företaget VogaStyling och deras tjänster, som jag fick uppleva för några veckor sedan.
 
Hade fått presentkort i födelsedagspresent av min pappa och kortet berättigade till några av deras tjänster. Allting började med ett första möte med duktiga Sandra Holmäng. Andra gången shoppade vi ihop och Sandra hade på förhand gått och plockat ut kläder som hon tänkte skulle passa mig och visst gjorde flera plagg det. Den tredje och sista gången åkte jag till Sandra där hon sminkade mig och knäppte bilder. Hon är alltså estenomstuderande och kunde sin sak med smink o kläder.
 
Deras tjänster:
» Garderob detox 
» Inredning
» Makeup
» Shoppa med stylist 
» Online styling 
» Grupp & specialtjänster
 
 
''Genom skräddarsydda tjänster strävar vi till att hjälpa människor till ett bättre självförtroende, en starkare självkänsla och en egen personlig och unik stil. Vår målsättning är att ge dig som kund en unik och minnesvärd upplevelse, exceptionell kundservice samt ökad trygghet i dig själv och din stil.''
 
Så alltså en suverän present till vem som helst. Så ifall man antingen har stilen borttappad eller som i mitt fall bara vill ha en annorlunda vardagslyx är denna tjänst perfekt.
 
Och på instagram heter de förstås » vogastyling «
 
 

Kommentarer
liamochmelvin.blogg.se säger:

Jättefina bilder <3

2016-11-01 | 10:08:54
Bloggadress: http://liamochmelvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback