Nytt

 
De som känner mig vet att jag ingen sminkfantast är men om jag har tid och bra produkter tycker jag det kan vara riktigt kul att fixa sig. Använder min aldrig av någon speciell sminkning utan ganska naturligt varenda gång.
 
Något som jag verkligen kände mig att måste införskaffas var highlighter. Paletten är från Makeup Revolution och beställningen gjodes på Brallis.se. Har hört och läst mycket bra om paletten så får hoppas den lever upp till förväntningarna.
 
 
Borsten som jag kommer använda till highlighter'na kommer från Morphe och är också beställd från Brallis
.
 
Från NordicFeel fick jag hem en blush brush och ett brunutansol som jag hunnit testa och är riktigt nöjd med det. Bästa är väl att det kostar där vid 10 € och inte 40 € som St.Tropez.
 

Ledig dag full av text

Har en ledig dag bakom mig men trots ledigheten har jag varit tvungen att pränta in lagkunskap i huvudet. Nujust har jag verkligen 0% ork till läxor, prov osv. Är dock glad att hälsokunskapsskrivningen gick bra men trots det så ger det inte mig motivation att pånytt börja läsa fast det är ju så att '' Work hard in silence and let your success be your noise.'' Finns väl inga genvägar, vill man nå bra resultat måste man jobba för det. Vilket jag har gjort när det gäller hälso men denna provvecka känns det som att jag inte orkar bry mig om resultat eftersom jag verkligen inte orkar läsa. SKÖNT med periodbyte nästa onsdag där dom flesta blocken går i musikens tecken, sånt gillar vi.
 
Började dagen med avocadomacka + té. 
Körde sedan till gymmet för att dra axlar & triceps med Robban. Är så tacksam över att ha världens snällaste farmor som låter mig låna bilen denna vecka, allting är plöstligt så enkelt.
Efter gymmet blev det ett besök till posten för att uthämta ett paket från Brallis. Om jag är riktigt duktig så fotograferar jag inköpen och visar er imorgon.
Och resten av dagen gick ut på att läsa lagar och dricka kaffe. Hann även med en 45 minuters sånglektion där emellan.
 
Nu ska jag ta natten och lägga väcka klockan lite tidigare att ringa så jag hinner gå igenom samhällslära-anteckningarna. Pusspusspuss
 

provveckan är igång sparkad

 
Idag hade jag på mig min nya vita mysiga tröja som jag hittade på ginatricot här om dagen samt ettpar blåa jeans som är relativt nya.
 
 
Dagens skoldag gick supersnabbt eftersom jag bara hade två ynka lektioner. Åkte hem, drack smoothie och åkte tillbaka till skolan för att träffa våran regisör till musikalen. Ikväll har jag försökt mig på matteuppgifter samt skjutsat pappsen. Hoppas ni får en finfin vecka!!
 

Längesedan

(Ni som älskar avocado samt hallon, klicka HÄR för det perfekta mellanmålet)
 
Det var länge sedan jag tryckt på logga in knappen till bloggen minsann. Nu är hälsokunskaps-skrivningen ur världen och för en stund kan man pusta ut. Och med ''en stund'' menar jag en vecka eftersom på måndag börjar periodens provvecka. I fredags besökte jag och tjejerna Pocket där vi pratade över ett vinglas. Det var första gången jag besökt stället och kan varmt rekommendera det till de i Vasa som är 18 och äldre. Efter en perfekt fredag innehavande gym, vin och tjejsnack såg min lördag ganska likadan ut. Dock utan vin men god mat istället och utbyte av kompisar. Vi träffades igår kväll hos Amanda med 4 andra där vi fixade ihop god mat och hade det skojj som alltid.
 
 
Om en timme träffar jag Sofia på gymmet där planen är att köra slut på våra ben. Hoppas vi lyckas. Hadé♥

Det närmar sig

Go'eftermiddag hälsar en väldigt stressad 18åring. Det är mycket nu men oj så skönt det kommer att vara när allt är över. Inte nog med studenten skrev jag idag samhällslära prov och imorgon står matte på tapeten. Hunnit få in 5 träningpass förra veckan vilket var superskönt. Träningen hjälper mig superbra nu när mycket ny information ska in i huvudet eller igentligen gammal information som ska repeteras och prentas in ordentligt. Tur har jag också när jag har Sofia som gymkompis, vi fungerar väldigt fint som träningskompisar.

Senaste händelser

Kommit hem från klippan, firat 4 vänner med brunch och fest, drunknat i skoluppgifter, kännt stressen småningom smyga sig bakom husknuten, druckit kaffe i mängder, sett Finlands U21 lag förlora 1-0 mot Österrike, kört lite bil vilket är ovant samt ändå trivts i skolan där människorna är fantastiska. Fantastiskt trevliga, fina, kreativa och smarta. Trots att vi har några tunga veckor framför oss nu med prov, inlämningar och studentskrivningar så kommer vi såklart fixa det. Om några veckor får vi pusta ut tillsammans och vara nöjda för att vi ens går i ett gymnasie och orkar skriva alla uppsatser och dylikt som det innebär, för alla orkar inte det.