Femte dagen

Den 5te dagen besökte vi St.Maarten. Hälften av ön hör till Holland och hälften till Frankrike. Superfin karibisk ö och det vi gjorde där var till mestadels sola.
 

Fjärde dagen

Den fjärde dagen besökte vi San Juan som ligger i Puerto rico. Vi promenerade bland de färgglada husen och njöt av värmen samtidigt som jag fotograferade varenda hus jag såg (!!). Efter några timmar i gamla stan besökte vi ett shoppingcenter därifrån jag inte gick ut tomhänt iallafall.
 
 
Om jag måste välja en av de fyra destinationerna är det hit jag skulle återvända. 

Vår sång har inget namn

Du var en refräng som spelades om och
om tills man tillslut tröttnade. Jag var påväg
till min slutdestination och du blev
min mellanlandning.
 
Dina andetag ritade på min hud
Och jag behövde inte le på beställning
Vi botade saknad och ville se vad
denna natt skulle göra med oss
Äventyret ligger nu på mina läppar
och jag ger dig all makt.
 

Tredje dagen

Tredje dagen kom vi iland på Haiti. Stoppet var turistorten Labadee som tillhör Royal Caribbean. Stället var magiskt fint men vi måste komma ihåg att detta är inte ''äkta'' Haiti. Dom har alltså byggt upp ett paradis för turister som åker med kryssningsfartygen.
 

Andra dagen

Började dagen med en dunder-frukost. Ni som varit i USA vet att frukostarna består av mycket socker och enbart vitt bröd, så var fallet ocks här. Dock fanns det massor av frukt vilket jag älskade.
 
 
Resten av dagen utforskade vi skeppet, åt pizza som mellanmål, Förälskade oss i gymmets utsikt som inte syns på bilden, solade, brände oss och avslutade dagen med 3 rättersmiddag.
 

Första dagen

Första dagen började i Fort Lauderdale där vi gick runt och bara andades in den Amerikanska luften. På kvällen steg vi ombord på fartyget Freedom of the seas och blev alla positivt överraskade över det gigantiska lyxfartyget. Skeppet rymmer 5000 pers så processen att slippa in dit tog en stund.
 
 
Synd att kvalitén på dessa bilder blir usel när man laddar upp dem med blogg.se..

Hemkommen

 
Efter en fantastisk resa bakom mig början jetlaggen nu lägga sig. Blev sjuk på resan tillbaka till Finland men fick som tur ändå träffa saknade Becca, Bex och Lotta igår. Lyckligt lottad som får ha så fina bästa vänner!!
 
Idag har jag hunnit vara på konsert till skolan där vi fick lyssna till filmmusik. För 5 minuter sedan kramade jag om min lillasyster som drar till Helsingfors i några dagar och jag själv ska nu sortera bilderna från Karibien.
 
Kram