Du är det finaste jag veeet

Den 28 juli fick jag se Håkan Hellström live på Ullevi. Konserten började med Erik Lundin och efter cirka 45 minuter kom han, Göteborgs stolthet som hela arenan väntat på i några timmar. Han började med att sjunga om de svarta i tankarna på Långedragspaviljongen, fortsatte efter en stund med att man måste genom skam, drömmar och död några gånger innan man kan leva. Efter ett tag fick vi sjunga med i att han lurat sig själv för många gånger och när låt nummer 12 drog igång släppte han micken efter första meningen. Alla 63 000 kunde varenda ord i låten Valborg. Det var verkligen något av det finaste jag varit med om.
 
 
En av mina favoritlåtar under kvällen var när han sjöng om att man ska resa sig efter varje smäll. Din tid kommer var verkligen inte en sån låt som någon missat. Här stod vi tillsammans alla 63 000 igen och sjöng med så hårt vi kunde.
 
Efter att ha bockat av 3 självklara låtar som Känn ingen sorg, Det kommer aldrig vara över för mig och Kom igen Lena kom vi till de 2 sista låtarna som var bland de absolut bästa.
 
 
Fyrverkerier sköts upp runt hela Ullevi och alla höll varann i händerna och sjöng med. Det är nu som Håkan fick hela Ullevi att sjunga med i om tron att allt det bästa inte hänt än. Är lite osäker på om det kommer kvällar som toppar studenten och Håkan på ullevi men men.
 
Ja och sista låten.. Den lämnade nog inte ett öga torrt. Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt. Det var med den meningen konserten avslutades och vi var lyckliga.