Villabesök

 
Att åka till villan var ett bra beslut. Avkopplande och roligt att umgås med personer som känner mig så bra som dessa fyra tjejer gör. Och som alltid fick vi till en god middag samt frukost. 
 
Idag visar inte vädret sin bästa sida men vi drog imorse på en promenad iallafall. Och nu borde jag ta tag i hälsokunskaps läsandet samt bestämma mig om jag ska åka och träna idag.
 
Hoppas ni alla haft en finfin helg!! Puss
 

Opublicerade bilder

 
Dagar som 25.12, 31.12 och 21.12 är nu minnen som vi kommer ihåg tack vare att bilder togs. Och några av dem bilderna ser ni här ovanför. 
 
Denna vecka har bestått av ganska mycket tråkigt, som t.ex. skolarbete. Träningen går det dock bra med och nu just har jag tid att träna 5 gånger i veckan, vilket jag mår fantastiskt bra av. Och nu när vi övergick mot veckans plus kan jag berätta att helgens planer är fastställda. Brunch och villamys är det som står på schemat.
 
Puss&Kram

Avskedsfest & fika

Denna vecka har hittils fyllts av fullspäckade dagar. Alltifrån skoluppgifter till träffis med vännerna.
 
Amanda hade avskedsfest förra helgen och idag tog jag och flera andra en fika för att se henne sista gången förrän hon åker iväg till Schweiz. Hennes resa som aupair följer ni på hennes blogg!!
 

Årresumé del 2

Juli
I juli hann vi också med mycket. Allt fler vänner började fylla 18, vilket blev superkul. Firade Tia, Bex och Lina, hade picknick, Walter konfirmerades, träningen fortsatte, drinkar på fondis med Amanda, vinkvällar och sånt. Gillar juli också väldigt väldigt mycket (!!)
 
 
Augusti
Mitt sista år i gymnasiet fick sin början, åkte till Helsinfors med Robert, åkte till Umeå med flixxen, firade villaavslutning och försökte febrilt få tag i biljetter till Håkans konserter i december.
 

Årresumé del 1

Nyåret 2015-2016 var ju ingen succé men fick iallafall fira in det nya året med flera av mina närmaste vänner.
 
 
Januari
Inte många minnen från denna månad. Utan bilder skulle jag inte minnas en endaste händelse. Åkte en dag över till Umeå med Lotta, Min yngsta kusin döptes, Becca blev först ut att fylla 18 och så var vi på fest till havtornet.
 
 
Februari
Det första som givetvis kommer upp i huvudet är Äldstesdans som ägde rum 19.2. Men sen tar det också stopp haha. Januari och februari var minst sagt tråkiga månader. Fortsatte väl bara att träna, hänga med kompisar kombinerat med att klara av skolan. Och sen hade vi också villamys på Rebeccas villa.
 
 
 
Mars 
Okej mars var också tydligen en supertråkig månad.. Brunchade på sportlovet (vi brunchar alltid), var ute och gick i snön och hade myskväll med tjejerna hos Lotta en kväll.
 
 
April
Denna månad är helt något annat än de tre föregående. April var år 2016 suverän. Fyllde den magiska åldern 18, åkte till Berlin där jag trivdes till tusen, hade en perfekt Valborg med brunch + fest.
 
 
Maj
Maj levererade som alltid. Tror nästan jag aldrig varit nere när vi välkomnar maj månad. Alla blir så fantastiskt glada och solljuset ger alltid en sån extra energi. Vi hade barnkalas-sizt, åkte till Jeppis en dag och besökte fäboda, firade Ebba, hade myskväll med vin,jordgubbar och bex, deltog i Stafettkarnevalen, firade att Robban fyllt 18 och klarat körkortet, var ute på promenader och njöt av vädret.
 
 
Juni
Började jobba, vi hade utekonsert där vår klass levererade, tog sommarlov, firade Robban&Jens, firade midsommar, spenderade nätter ute och sent och njöt av sommaren. Älskar juni.