Årresumé del 1

Nyåret 2015-2016 var ju ingen succé men fick iallafall fira in det nya året med flera av mina närmaste vänner.
 
 
Januari
Inte många minnen från denna månad. Utan bilder skulle jag inte minnas en endaste händelse. Åkte en dag över till Umeå med Lotta, Min yngsta kusin döptes, Becca blev först ut att fylla 18 och så var vi på fest till havtornet.
 
 
Februari
Det första som givetvis kommer upp i huvudet är Äldstesdans som ägde rum 19.2. Men sen tar det också stopp haha. Januari och februari var minst sagt tråkiga månader. Fortsatte väl bara att träna, hänga med kompisar kombinerat med att klara av skolan. Och sen hade vi också villamys på Rebeccas villa.
 
 
 
Mars 
Okej mars var också tydligen en supertråkig månad.. Brunchade på sportlovet (vi brunchar alltid), var ute och gick i snön och hade myskväll med tjejerna hos Lotta en kväll.
 
 
April
Denna månad är helt något annat än de tre föregående. April var år 2016 suverän. Fyllde den magiska åldern 18, åkte till Berlin där jag trivdes till tusen, hade en perfekt Valborg med brunch + fest.
 
 
Maj
Maj levererade som alltid. Tror nästan jag aldrig varit nere när vi välkomnar maj månad. Alla blir så fantastiskt glada och solljuset ger alltid en sån extra energi. Vi hade barnkalas-sizt, åkte till Jeppis en dag och besökte fäboda, firade Ebba, hade myskväll med vin,jordgubbar och bex, deltog i Stafettkarnevalen, firade att Robban fyllt 18 och klarat körkortet, var ute på promenader och njöt av vädret.
 
 
Juni
Började jobba, vi hade utekonsert där vår klass levererade, tog sommarlov, firade Robban&Jens, firade midsommar, spenderade nätter ute och sent och njöt av sommaren. Älskar juni.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback