Nu bär det av

Idag tar tåget mig och 8 andra tjejer från Vasa till Helsingfors och därifrån lyfter sedan flyget mot slutdestinationen Rhodos. I januari när vi beställde resan hade vi ännu så mycket framför oss som penkkis, abikryssning, alla studentskrivningar, självaste studenten och jag besökte Karibien. Då hann man inte fundera på Grekland alls. Och nu idag äntligen är datumet den 19 juni


Om en timme avgår tåget och allting borde vara packat. Är så sjukt taggad så det inte är klokt.

Ha det bra & ha en fin midsommar!! leénde genom dagarna

Jag har börjat ett nytt jobb och ikväll gör jag mitt 4de skift på snabbmatskedjan subway. Det har gått en vecka sedan den bästa dagen i livet och det känns fortfarande som den dagen aldrig egentligen hände. Om en vecka ligger jag på stranden i Grekland tillsammans med 8 andra tjejer vilket känns för bra för att vara sant. Och för 10 minuter sedan bokade jag ett flyg som tar mig till Göteborg den 28 juli. 
 
 

Matmarknad

 

Studentens lyckliga dagar

Bakom mig har jag nu en av livets bästa dagar. Är så otroligt tacksam och lycklig över den lyckade gårdagen. Tacksam för alla som uppvaktade mig och hela min fantastiska årskurs, mina vänner för att vi fick göra detta tillsammans. Ett mer djuogående inlägg om mina tre år i gymnasiet kommer att komma, lovar.
 
Igår gick hela jag igenom så många många känslor. Morgonen började med nervositet, lite stress och glädje. När vi väl satt på våra platser i gymnastiksalen var man så pirrig och förväntansfull över hela tillställningen. När min fina vän Fanny höll tal fick jag pressa tårarna tillbaka och när vi för sista gången intog scenen med 3cm ville jag både gråta och skratta. Hemma hos mig bemöttes jag av fina gåvor, många kramar och nästan lika många rosor. Kvällen började på strampen där jag kände ren lycka ända tills det nästan var morgon och dags för att bege sig hemåt.
 
Tack tack tack alla som gjorde min gårdag så fantastiskt fin! ♥