Jag vill, jag ska.

 
 
Imorse lovade jag mig själv att jag skulle ta mig tiden för ett blogginlägg. Och nu sitter jag här framför datorn, nyduschad för att skriva lite.
 
Egentligen har jag väl haft tid för att iallafall 3 gånger i veckan skriva ett inlägg. Men det har bara inte blivit så. När jag inte jobbar så tränar jag eller umgås med personer jag älskar att umgås med. Har inte orkat lägga på datorn för att producera text och inte orkat knäppa bilder med kameran.
 
För ett halvår sedan skapade jag en blogg på nouw i hopp om att en ny fräsch start skulle inträffa. Den starten har ännu inte gått av stapeln men jag hoppas att startskottet snart ska gå. Jag älskar att skriva. Jag älskar att fotografera. Jag älskar att dokumentera, gå tillbaka och känna minnen. 
 
Nästa veckas tisdag skriver jag inträdesprov. Efter den tisdagen är det jobb som gäller ända in i augusti iallafall. Tiden att skriva finns och tiden att fotografera finns. Det gäller bara att ta tillvara på tiden för som ni vet så väntar aldrig tiden på en. Att jag tar studenten om 19 dagar är bara det sjukaste. Tiden bara rinner iväg känns det som så vill man någonting kan man absolut inte sitta och vänta.
 
Jag tänker inte lova någonting. Men för min egen skull ska jag börja skriva igen. Och jag vill bli bättre, utvecklas och lära mig skriva intressant.
 
Så nu vet ni. Hoppas vi hörs så snart som möjligt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback